Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Viky Charalambou
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 02 2017 KAI ΩΡΑ 11.15 Π.Μ.
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΤΑ
ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

1. Την κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
2. Τον κ. ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ
ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΑΡΑ ΩΣ ΔΡΑΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 134 &134αΑ & Β Π.Κ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 135 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 138 Π.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ EΘΝΟΥΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 151 Π.Κ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ Η΄ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ, ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ, ΚΑΘ' ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝΗΚΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΈΘΝΟΣ ΚΙ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...






Αλκαιος Ιωαννης Η μήνυση είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών. 
Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς. 
Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου. 
Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία "Τέταρτη εξουσία" χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους "ανεξάρτητες αρχές" αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες. 

Όσο για τον Σώρρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα.

Μηνύσεις για εσχάτη προδοσία πρέπει να καταθέσουν όλοι οι Έλληνες αφού το γεγονός αυτό έχει συντελεστεί. Αν οι νομικοί φοβούνται μην καεί το θέμα, ας το αναλάβει ο δικηγορικός σύλλογος. Ή μήπως υπάρχει κάποιος νομικός που διαφωνεί ότι έχει καταλυθεί το θεμέλιο του πολιτεύματος που είναι η λαϊκή κυριαρχία; Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί ότι η ΑΑΔΕ αποτελεί τέταρτη εξουσία, ότι δεν πηγάζει από το λαό και ότι δεν εξυπηρετεί το λαό και το έθνος αλλά στοχεύει στην μαζική δήμευση της περιουσίας του για χάρη των δανειστών;
Η μήνυση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις (ΕΣΥ) είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν (αν τολμήσουν) . Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.
Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.
Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, (ΑΑΔΕ) που συστάθηκε για να μαζέψει και να χαρίσει στα κοράκια όλα τα δημόσια έσοδα συμπεριλαμβανομένης και της ιδιωτικής μας περιουσίας. Αποτελεί ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία "Τέταρτη εξουσία" χωρίς νομικό πρόσωπο που ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους "ανεξάρτητες αρχές" αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.
Όσο για τον Σώρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα. Αν κάποιοι δεν την εγκρίνουν, ας καταθέσουν καλύτερη και εμείς θα την αποσύρουμε.
Σας παρακαλώ πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα την μήνυση και παραμείνετε εντός του θέματος.

πηγή 1 πηγή 2

Η παρόν ιστοσελίδα δεν έχει σχέση με τον Σωρρα, όμως σας ενημερώνει για την Εσχάτη Προδοσία και τα λοιπά εγκληματα κατά των Ελλήνων. .για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα περιεχόμενα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου