Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι 155+ προδότες της Ελλάδας, δε ξεχνώ !

ΑΥΤΟΙ ειναι οι 155+ Προδότες ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! δε ξεχνώ !θα τους ψηφίσεις ή θα τους στείλεις φυλακή ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..
Βουλευτές Προδότες πόσα έπαιρναν το 2010, όταν υπόγραψαν το 1ο Μνημόνιο. Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, και την εξαφάνισαν, πως λέμε από το αρχείο της ΕΡΤ. Δες τε το σαν κουίζ… τι διαφορές έχει με σήμερα?

Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να γνωρίζουμε τα παρακάτω, ότι δηλαδή:

Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5 έτη).
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες. 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω.
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής.
Ζούμε παραβίασή του Όρκου.
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας. 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε και καταθέστε το στην Αστυνομία, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση (περισσότερες πληροφορίες)


– Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους, της ελληνικής πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού ή άλλου Συντάγματος.

– Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

– O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

– O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

– H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΤΕΛΙΚΑ ΨΉΦΙΣΕ... "ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ" ??? ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ???
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να ακούσετε μια από τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δείτε στο video που ακολουθεί το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ για το Αγγλικό δίκαιο...Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών.. Ή θα χρεοκοπήσουμε τώρα ή σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα..

Επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
Θέλουν γκαραντί τους πλούτους της πατρίδας, και θέλω έγγραφη διαβεβαίωση της κυβέρνησης της χώρας μου ότι δεν θα ξεπουληθούμε...
Σχόλιο: Ακόμη και η πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας τράπεζας και προσωπική επιλογή του ΓΑΠ για το επικρατείας επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
Τον Ιούνιο που όπως προβλέπει το μνημόνιο νέα μέτρα, που δε θα μπορέσουν φυσικά να γίνουν δεκτά, η Ελλάδα θα κηρύξει πτώχευση και οι δανειστές θα διεκδικήσουν τη δημόσια περιουσία.
Δεν ξέρω..αυτη το ψήφισε τελικα η όχι;
Πολύ καθυστερημένα, αλλά τα έχουν φτύσει στο ΠΑΣΟΚ !!!!!!
Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. Αυτή θα βαραίνει για πάντα το σάπιο 90% των πολιτών όπου τα καθάρματα επι 5 χρόνια τώρα εξακολουθούν να συγκαλύπτουν επίσημα ανακοινωμένη απ τη βουλή δικογραφία εσχάτης προδοσίας,την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της και την εγκατάσταση λαθρομεταναστων στους κατά τόπους Δήμους των τα πουλημένα τομάρια .. δείτε και κοινοποιήστε.
Εγκληματίες και συνεργοί στην προδοσία της πατρίδας τα καθάρματα οι πολίτες αυτοί που συνεχίζουν να αποσιωπούν την (ανακοινωμένη απ τη βουλή) εσχάτη προδοσία ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΉ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥς ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥς ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ..Ακούστε το 5λεπτο ηχητικό απ το Ράδιο Άρτα και κοινοποιήστε
Τους προδότες πολίτικους νομιμοποιεί ο σάπιος λαός δια της εγκληματικής του αδιαφορίας.... Αφού οι 300σιοι προδότες πολιτικοί μαζί και οι ξένοι επικυρίαρχοι συνεργοί των, νομιμοποιούν την προδοσία και όλα τα εγκλήματά των κάνοντας χρήση της κακουργηματικής για την προδοσία σιωπής των πολιτών. Καθώς ένα σάπιο 99% των Ελλήνων πολιτών αποσιωπούν και υποθάλπτουν την εσχάτη προδοσία τα καθάρματα.
Καταθέτουμε την ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένουμε, ώστε η αντίσταση που προβάλουμε να έχει πλήρη νομική και ουσιαστική υπόσταση.Και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο.(για τις όποιες πληροφορίες πείτεμου)............

.Οι Τούρκοι και το ΝΑΤΟ αμφισβητούν την Ελληνικότητα του Αιγαίου και το σάπιο 90% των ελληνων πολιτών στηρίζουν τα καθάρματα την αμφισβήτηση των Τούρκων καθώς αποσιωπούν και υποθάλπτουν την προδοσία της χώρας. Αυτά Τα τομάρια, οι πολίτες επι 5 χρόνια τώρα, ( απ το 2011, αποσιωπούν και υποθαλπτουν εις βάρος της πατρίδας, επίσημη ανακοινωμένη απ την έδρα της βουλής δικογραφία εσχάτης προδοσίας η οποία ισχύει εις βάρος 173ών βουλευτών - υπουργών &Πρωθυπουργού( ΓΑΠ). Και αντί να καταθέσουν την ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ωστε να δηλώσουν επίσημα και εγγράφως την αντίθεσή τους στο έγκλημα της παράλειψης διώξεων του αδικήματος της προδοσίας τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη σιωπούν πηγη

173 ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΘΑΛΨΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 120.

ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΠΉ ΤΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟς ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Υπάρχει ΚΑΤΑΔΙΚΗ (ΜΕ ΉΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΉΔΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120). Ενώ, εις βάρος και των ***τωρινών** 300σιων και ιδιαίτερα των πρώην 300σίων βουλευτών που επι 3 χρόνια αποσιωπούσαν και υπέθαλπταν την εσχάτη προδοσία (και που μέχρι σήμερα συνεχίζουν ανένδοτοι να την συγκαλύπτουν ,και υποθάλπτουν .. , Ισχύει (βάση του 120) Καταδίκη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και του προσχεδιασμού γενοκτονίας ., 1) Εγκληματική παράλειψη άσκησης των εισαγγελικών καθηκόντων της Βουλής στην εξέταση της δικογραφίας για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, που εκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β) και συνέργειας –εκπαραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ), κατάπλασματική συρροή, υπέρ της τελευταίας.2) Άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία, στα πλαίσια της από 27-05-2010 μήνυσης που εκκρεμεί στην βουλή, από τον εισαγγελέα της τακτικής δικαιοσύνης ,κατά τις διατάξεις του άρθρου 97 Συντ., με ταυτόχρονη αφαίρεση της δικογραφίας από την βουλή . Ενώ η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις . . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδου της αυτεπάγγελτης εκεινης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). .. Με την παράλειψη των και την(επι σχεδόν 4 χρόνια) κακουργηματική αυτή σιωπή των 300σίων της βουλής ,(και του κάθε πολίτη ) , οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου , 2ου, και 3ου Μνημονίου (ΠΚ 134), και καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου