Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

20-2-2017 ΝΕΑ: Από την κατεχόμενη Ελλαδα

εσύ πιστεύεις ακόμα ότι έχουμε δημοκρατία ? 
εσύ ακόμα πληρώνεις λογαριασμούς ? 
εσύ ακόμα τους ψηφίζεις ?
 Θα τους ψηφίσεις ή θα τους στείλεις φυλακή ?
 "... δε έμεινε  διάταξη από τις 120 του Συντάγματος που δε έχει παραβιαστεί από τις μνημονιακες κυβερνήσεις έως σήμερα ..." Νικόπουλος, 11-2-2017


(ΒΙΝΤΕΟ) «Ωμή» παραδοχή Κουρουμπλή! «Ναι, λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους…»


Κυνικά και για πρώτη φορά δημοσίως με τόσο εμφατικό τρόπο παραδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι η κυβέρνηση «έλιωσε» τον κόσμο στους φόρους.
«Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα που έχει να κάνει με τη συνέπεια των θεσμών» είπε αρχικά ο κ. Κουρουμπλής στον ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τους δανειστές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση.
«Η χώρα δεν έπρεπε να μπει σ’ αυτή την περιπέτεια. Το ποιοι ευθύνονται, το γνωρίζει ο λαός» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι «μια κατάσταση όπως αυτή θα πάει σε μια συμφωνία εκ των πραγμάτων».
«Όπως και πέρσι λέγανε θα εφαρμοστεί ο κόφτης, ο κόφτης δεν εφαρμόστηκε διότι η οικονομία πήγε καλά», επιχειρηματολόγησε ο υπουργός Ναυτιλίας.
«Διότι λιώσατε τον κόσμο στους φόρους» παρατήρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς.
«Ναι, ναι, συμφωνώ, μα δεν το αμφισβητώ εγώ, δεν το αμφισβητώ» είπε ο κ. Κουρουμπλής παραδεχόμενος ότι η πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ είναι φορομπηχτική.
«Τον Απρίλιο με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα καταγραφεί ένα θετικό πρόσημο της οικονομίας» παρατήρησε, προφανώς μπερδεύοντας τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat που αναμένονται την εποχή εκείνη.
«Ας κάνουν λίγη υπομονή αυτοί που βιάζονται να πέσει η κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και σημείωσε ότι όταν η χώρα έχει μια πολιτική σταθερότητα και όταν μπει και στην ποσοτική χαλάρωση θα δοθεί μια δυνατότητα ανάκαμψης.
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα δεν μείωσαν την ανεργία, ο υπουργός Ναυτιλίας απάντησε: «Μια χώρα που μπήκε σε αυτή την καταστροφή αν θεωρεί κανείς ότι είναι εύκολο να αναταχθεί…».
Το επόμενο ερώτημα που δέχθηκε ο κ. Κουρουμπλής ήταν αν η κυβέρνηση θα δεχθεί μείωση αφορολογήτου προκειμένου να σώσει τις συντάξεις. «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση συντάξεων» διαβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και έκανε λόγο για μέτωπο της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής καμι ε σκοπό να διευρυνθεί η φορολογητέα ύλη.
«Η κυβέρνηση αυτή έχει ενάμιση χρόνο στην κυβέρνηση. Θα κάνει λίγο υπομονή η ΝΔ και θα πρέπει να πείσει τον κόσμο γιατί αυτά που λέει σήμερα δεν τα έκανε χθες» έκλεισε την τοποθέτησή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
πηγηΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου