Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

24-2-17 Νέα: ΛαθροΜετανάστευση = ΛαθροΕποικισμός 1 (10+ βιντεο και 7+ άρθρα)

Το υλικό είναι πάρα πολύ για όσους ερευνούν και δε κοιτούν μόνο τα συστημικά (εβραϊκά, νεοταξικα) ΜΜΕ, (που συνεργούν ξεκάθαρα στην προδοσία) εδώ είναι ενδεικτικά μερικά πρόσφατα νέα που δε θα δείτε στα ΜΜΕ, δινονται όλες οι πηγες, περισσότερα σχετικά με τον παράνομο ΛαθροΜετανάστευση = ΛαθροΕποικισμός εδώ
πλέον είστε ενήμεροι για το ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και το τι έρχεται .. βρισκόμαστε όλοι σε κίνδυνο, ειμαι περίεργος πότε οι εισαγγελείς θα κάνουν κάτι ?

Τι μπορώ να κάνω για την ΛαθροΜετανάστευση = ΛαθροΕποικισμό ? (εδώ) ..
Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση 

METANAΣΤΕΥΤΙΚΟ- η μάστιγα που θα μας αφανίσει! ☠
CREDITS: @The White Rose https://www.youtube.com/channel/UCs6T...
To video με τη Barbara Lerner Spectre
https://www.youtube.com/watch?v=bZ0Bi...
το βίντεο του ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΡΟΥΣ με τον Πλεύρη
https://www.youtube.com/watch?v=5h_cS...
τοπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...

Αυτή είναι η Σουηδία για την οποία μίλησε ο Αμερικανός πρόεδρος - Στοκχόλμη: Η πρωτεύουσα των βιασμών

Τζιχαντιστής: Φυσιολογικό να βιάσω πάνω από 200 γυναίκες και να σκοτώσω 500 ανθρώπουςΔείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών!!! (μικρο Ντοκιμαντέρ ΣΟΚ με Ελληνικούς υπότιτλους)
Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών... Απελπιστική η κατάσταση, μετά από λίγα χρόνια έκλεισαν και τα σύνορά τους αλλά υποφέρουν. Δείτε και το μέλλον στην δική μας χώρα αλλά σε χειρότερη κατάσταση λόγω κρίσης...

Λαθρομετανάστες & Hot Spots - Ό,τι Γίνεται Στο Καλαί Της Γαλλίας, Θα Γίνει Και Στην ΕλλάδαΓαλλίδα που γεννήθηκε και κατοικεί στο Καλαί-Calais(Γαλλία), εξιστορεί τις συνέπειες των Hot Spots (πόλεις μέσα σε πόλεις) για τους Λαθρομετανάστες.
Η Μαφία των πολιτικών που συνεργάζεται με τη Νέα Τάξη για τη δημιουργία του Πολυ-κουλτουραλισμού, της Πολυ-πολιτισμικότητας της κατάργησης των θρησκειών σε μια Πανθρησκεία κλπ.
Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται στο Καλαί της Γαλλίας. 
Σύντομα θα έχουμε τα ίδια και στη Χώρα μας.
Το βίντεο αναρτήθηκε εδώ: 
" Resident of Calais speaks. This is the death of civilization "
https://www.youtube.com/watch?v=UKAQX...

Paul Joseph Watson: 20 Ερωτήσεις στους Μουσουλμάνους.-Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του βίντεο και πατήστε την επιλογή υπότιτλοι για να εμφανιστούν.-

Ο Paul Joseph Watson είναι γνωστός Βρετανός αντί-Νεοταξίτης ακτιβιστής και συντάκτης του γνωστού σάιτ Infowars. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα σύντομα βίντεο του, στα οποία ισοπεδώνει φιλελεύθερες (liberal) προσωπικότητες.

Το μίσος των μουσουλμάνων μεταναστών για τους ΕυρωπαίουςΔείτε το μίσος των μεταναστών για όλους τους Ευρωπαίους θεωρώντας ευχής έργο να τους εξολοθρεύσουν και να δοξάσουν τον Θεό τους Αλάχ.Στο βίντεο είναι ένας Αφγανός που ζεί 10 χρόνια στην Σουηδία και είναι αγανακτισμένος θέλωντας να σκοτώσει ανθρώπους εκείνη την στιγμή πάνω στο λεωφορείο.

Oι επιπτώσεις του Ισλάμ στην ΓερμανίαOι επιπτώσεις του Ισλάμ στην Γερμανία.Δείτε πως έχει γίνει η Γερμανία με τους Ισλαμιστές μετανάστες το ντοκιμαντέρ έκανε το κανάλι ZDF και έγινε με Ελληνικούς υπότιτλους για την σελίδα μας.

δειτε τι γινετε στα γερμανικά σχολεία με τους ΛΑΘΡΟμεταναστες - ΛαθροΕποικιΚΟΥς μουσουλμανουςΠρώην ... μιλά για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!


Μουζάλας: 8.000 ΔΩΡΕΑΝ Διαμερίσματα Με Πληρωμένα ΟΛΑ Τα Εξοδα, Συν 400 Ευρώ Το Άτομο ΧΩΡΙΣ Φόρους Για Λαθρομετανάστες…

Ο πάστορας Τζόζεφ απαντάει στους Ομάρ Αλ Μπακρ και Άντζεμ Τσάντρει κορυφαίους ηγέτες του Ισλάμ.
κοινοποιηστε ..


Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να γνωρίζουμε τα παρακάτω, ότι δηλαδή:

Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5 έτη).
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες. 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω.
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής.
Ζούμε παραβίασή του Όρκου.
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας. 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε και καταθέστε το στην Αστυνομία, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση (περισσότερες πληροφορίες)


– Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους, της ελληνικής πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού ή άλλου Συντάγματος.

– Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

– O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

– O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

– H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

κοινοποιηστε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου