Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

17-2-2017 ΛΑΘΡΟ Νεα : Προσαγωγή Ελληνα γονέα από τους αστυνομικούς Ωραιοκάστρου

4+ ΛΑΘΡΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ και τον ΚΟΣΜΟ 
άσχετα κατά άλλους μεταξύ τους, άλλα σαν κομμάτια ενός παζλ (οργανωμένου σχεδίου) πολύ σχετικά ... 
(το παρόν άρθρο ενημερώνεται συνεχώς) δες επίσης και άλλα νέαΗ στιγμή της προσαγωγής γονέα από αστυνομικούς στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου


Στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου ακόμη ο γονέας

ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί λένε τους Έλληνες της Χίου παράνομουςΠροειδοποιούν όσους αντιδρούν στην αύξηση της εγκληματικότητας λόγω μεταναστών

Νόμος δεν είναι το δίκαιο αλλά ο νόμος τους κράτους, ο οποίος στην παρούσα φάση ευνοεί την ισλαμοποίηση της χώρας και την μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Στην Χίο και συγκεκριμένα στο Χαλκειός , οι κάτοικοι πραγματοποιούν μπλόκο στον δρόμο που οδηγεί στην ΒΙΑΛ αφού συνεχώς μεταφέρονται σε ιδιοκτησία παρακείμενη στο hotspot κοντεϊνερ.
Οι κάτοικοι του χωριού  συγκεντρώνονται στο σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν την διέλευση και άλλων κοντεϊνερ, θεωρώντας ότι αυτά προορίζονται για την επέκταση του  κέντρου.
Εδώ και καιρό, οι Έλληνες κάτοικοι της Χίου δεν μπορούν να κοιμηθούν, λόγω της αύξηση της εγκληματικότητας από τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Και όμως  εκείνοι κατηγορήθηκαν ότι παραβιάζουν τον νόμο και όχι τα κοντέινερ που επεκτείνουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, με την αστυνομία να ισχυρίζεται πως πρόκειται για εξυπηρέτηση των ΜΚΟ, του Ο.Η.Ε. και αστυνομικών που θα κάνουν σκοπιές.
Ως εκ τούτου, ο… νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Αθανάσιος Μπασιούκας, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στις καθημερινές συγκεντρώσεις των κατοίκων του Χαλκειούς.
Σε μία από τις στιγμές έντονου διαλόγου με τους συγκεντρωμένους ο κ. Μπασιούκας τους κατηγόρησε ότι ξεσηκώνουν άδικα τον κόσμο καλώντας τον συνεχώς σε συγκεντρώσεις. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: «Εμείς υπηρετούμε τον νόμο κι εσείς κάνετε οτιδήποτε για να τον παραβιάζετε», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρξουν συλλήψεις σε αυτούς που αντιδρούν.
ΟΙ Έλληνες παραβιάζουν λοιπόν τον νόμο που συγκεντρώνονται για να εκφράσουν την αντίδραση και ανησυχία τους για την αυξημένη παρουσία μουσουλμάνων στην Χίο. Μάλιστα οι κάτοικοι έλεγαν και ξανάλεγαν στον αστυνομικό διευθυντή πως οι ξένοι μπαίνουν στα σπίτια τους!
Συγκεντρώσεις όμως για δικαιώματα των τρανσέξουαλ, των γκέι κ.ο.κ. είναι καθόλα νόμιμες.
Οι κάτοικοι, παρότι αναγνώρισαν την αύξηση των περιπολιών τόσο στο Χαλκειός όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Καμποχώρων, δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται τις προθέσεις του κράτους εξαιτίας του κακού προηγούμενου που υπάρχει εδώ και 1 χρόνο.
«Αν θα περάσουν τα κοντέινερ θα μας βρείτε εδώ μπροστά. Κι αν ένας από εμάς συλληφθεί τότε θα πάμε όλοι μέσα», ανέφεραν στον Αστυνομικό Διευθυντή.
Δείτε το βίντεο: Politischios.gr: Α.Δ. Χίου προς Χαλκούσους: «Κάνετε οτιδήποτε για να παραβιάζετε το νόμο»
Έως τα τέλη του 2016 περισσότεροι από 3000 αλλοδαποί, σχεδόν μία κωμόπολη, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με βάση τον νέο νόμο στην Κρήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια. Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και κοινωνικών υποθέσεων Νίκος Τσαγκαράκης δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι «τα νούμερα τρομάζουν αλλά εμείς δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί τα περισσότερα είναι παιδιά από Αλβανία και Σερβία, έχουν πάει σχολείο, μιλούν ελληνικά και έχουν γεννηθεί εδώ». Μπορεί όντως να έχουν γεννηθεί εδώ κάποια εξ αυτών αλλά οι γονείς δεν παύουν να εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας. Ίσως να θίγεται το θέμα της ευρωπαϊκής καταγωγής των Ελληνοποιηθέντων για να εξωραϊστεί κάπως η κατάσταση αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και πολλοί τριτοκοσμικοί. Ο ίδιος άνθρωπος μας ερμηνεύει το «φαινόμενο Κρήτη» λέγοντας πως οφείλεται στο ότι οι κάτοικοι αγκαλιάζουν όποιον πηγαίνει στο νησί και πως λόγω της παραγωγής υπάρχουν ακόμη θέσεις εργασίας. Με απλά λόγια τους αγκαλιάζουμε για να μας δουλεύουν με φτηνά μεροκάματα. Βεβαίως φιλόξενοι οι Κρητικοί, όπως όλοι οι Έλληνες, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο η φιλοξενία και η προσφορά εργασίας να ξεκινούσε πρώτα από τους δικούς μας ανθρώπους…... πηγη , Λαθρομετανάστες... 
διάβασε επίσης για την ΛΑΘΡΟμετανάστευσηΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.ΚΟΒΟΥΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΨΟΥΣ 124.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΑΞΙΤΖΊΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου