Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ = ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120
ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!!!!
ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ = ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΓΕΡθΗ θΑ ΑΝΑΤΡΕΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ = 2525

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

-ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! 
https://www.youtube.com/watch?v=P4NZrPs4Z2I

-ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ = ΥΠΕΡΚΑΤΑΔΙΚΗ 
https://youtu.be/1KxuV_8-3Zw

πηγη


Την άποψη ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος σε μία χώρα που η εθνικής της κυριαρχία έχει κουρελιαστεί από τις επιβολές των δανειστών, είναι άνευ νοήματος , διατύπωσε ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης , μιλώντας στον 9.84. Ειδικότερα δε, όπως είπε η προτεινόμενη σε διάλογο αναθεώρηση με το σχέδιο Κατρούγκαλου, ουσιαστικά είναι σε συνέχεια των απαιτήσεων των δανειστών να κανονικοποιήσουν , ότι αντισυνταγματικό έχουν επιβάλει , από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μέχρι την υφαρπαγή της κυριαρχίας μας, στο όνομα του δανεισμού.

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=riZdrZSclTo

Ελισάβετ Ταγκαλίδου ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΡΘΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ..ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΣΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ..ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΟ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ....ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ (ΕΛΛΗ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου