Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Απειλητικό προς διοικητή και εισαγγελέα (2) (ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ)

Δισέλιδη κατάθεση (ανωμοτί ) απειλητική προς διοικητή και εισαγγελέα, που επιχείρησαν εν καιρό κατοχής να προσάψουν κατηγορίες και να εγκαλέσουν σε απολογία πολίτη που αντιστέκεται επίσημα κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και κατά της κατοχής της χώρας. (βλεπε ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ)
Διαβάστε και γεμίστε δύναμη.
Μπορούν ελεύθερα ΌΛΟΙ οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι δικαστικοί να το εκτυπώσουν και να το χρησιμοποιούν προκειμένου να να απαλλαγούν των ευθυνών των  όταν αρνούνται να ενεργήσουν και να εκτελέσουν εντολές κατά ιεροδηλωσιτών. Κατά πολιτών δηλαδή, που με την κατάθεση της ιερής δηλώσεως ή άλλου ανάλογου εγγράφου, έχουν δηλώσει επίσημα ότι βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα προς την υπεράσπιση του Συντάγματος και την απελευθέρωση της Πατρίδας.
πηγή 1 , πηγή 2

Καταθέστε την ιερή δήλωση στο ΑΤ της περιοχής σας και πάρτε επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο στα χέρια σας
Και προσέξτε το εξής Οτι ολα τα ιδρυτικά μέλη (πατριωτικών ή μη ) σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες.Προσέξτε !
Για την εφαρμογή του Άρθρου 120 (και για την ιερή δήλωση) να μην ΕΜΠΙΣΤΕYΕΣΤΕ και να μην ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ κανένα σωματείο ή κίνημα καθώς όλα τα ιδρυτικά μέλη σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες. Αλλά να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ MONON διαχειριστές τούτης της σελίδας οι οποίοι επί 6 χρόνια τώρα, εφαρμόζουν το 120 στην πράξη και έχουν ήδη αποτελέσματα !
(ΚΟΙΝΟΠΟΙHΣΤΕ).πηγη


Όσοι/ες καταθέσατε την ιερή δήλωση, θα πρέπει να κάνετε σωστή χρήση αυτής και να συμβουλεύεστε μόνον διαχειριστές ή παλιά μέλη τούτης της σελίδας.
Διότι υπάρχουν απατεώνες προδοτοπράκτορες που προσπαθούν στο όνομα της ιερής δηλώσεως και του Συντάγματος, δολίως να συγκροτήσουν κινήματα και σωματεία, ένα εκ των οποίων δρά με όνομα (ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Υ.Σ) το οποίο εδρεύει στην Καρδίτσα και που για δικούς τους πρακτορικούς σκοπούς και στο βωμό του κέρδους πουλώντας σας ελπίδα θα σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες και κατευθύνσεις προκειμένου να σάς κάνουν να προδώσετε αφενός και αφετέρου να οικονομήσουν.
Να ξέρετε επίσης ότι τα Ιδρυτικά μέλη των προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συλλογή υπογραφών κατά του λαθρομεταναστευτικού.
Και να γνωρίζετε όσοι\ες γίνετε μέλη σε αυτό το σωματείο ή σε οποιοδήποτε άλλο κίνημα, η ιερή που καταθέσατε αυτομάτως ακυρώνεται, δεν μπορείτε να κάνετε ποτέ πια χρήση αυτής, ούτε να ξανακαταθέσετε νέα ιερή δήλωση. πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου