Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΔΕΚΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ χρονικό 2010 - σήμερα (+ επιπλέον σχετικό υλικό)

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)Η Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία στην Τακτική Δικαιοσύνη. ΣΗΜΕΡΙΝΟ (26-11-2016). ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...!

27-1-2014 :

24-11-2011:


Σε μια άδεια αίθουσα την 24-11-2011 ο εκτελών χρέη προέδρου της βουλής ανακοινώνει στο σώμα (0:39), μασώντας τα λόγια του, τη διαβίβαση της δικογραφίας σύμφωνα με το άρθο 86 του Συντάγματος και του νόμου 3126/2003, χωρίς να αναφέρει ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Ιατρού Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, που αφορά δίωξη υπουργών και μελών του κοινοβουλίου για τη ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ (ΠΧ ΣΤΑΡ) "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ  ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ? 
ΠΗΓΗ , Δημήτρης Αντωνίου


Δημήτρης Αντωνίου ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Δείτε και τις μετέπειτα ενέργειες


ΑΛΛΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και οχι μόνο!
ΕΛΛΗΝΑ ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !  ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ  ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα εγκλήματα τους αμέτρητα από την Μεταπολίτευση και μετά .. ενδεικτικά ..
έγκλημα Ιμιων 31ης Ιανουαρίου 1996Τι κάνουν οι εισαγγελείς, όλα αυτά τα χρόνια ?

Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεταιδεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα. 

έσχατη προδοσία τιμωρείται με την επαναφορά της έννομης τάξης με τις χειρότερες των ποινών, αλλά ταυτόχρονα τιμωρείται και κατά την διάρκεια της κατοχής ή της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και βάσει του Άρθρου 120 παρ.4 του Συντάγματος με αυτοδικία από τον κάθε πολίτη ή από ομάδα πολιτών με την ποινή της εκτέλεσης.

Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου