Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ όλοι στη βουλή είναι στο μεγάλο κόλπο ! (7+ βίντεο ΦΩΤΙΑ, ενημερωμένο 5)


πηγή

Η απάτη του τραπεζικού συστήματος, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (21-5-2013) Ο Godfrey Bloom, εκπροσωπώντας το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου και το EFD, εξηγεί μερικές από τις γνωστές απάτες του τραπεζικού συστήματος στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (21 Μαΐου 2013).


ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


βαφτίσατε την κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος,
την εσχάτη προδοσία σας απο το 2010+,
την προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως έσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής,
την παραβίασή του Όρκου σας απο το 2010+,
τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων,
την γενοκτονία των Ελλήνων,
την Γερμανό-πολυεθνική κατοχή (μνημόνια)
την συγκάλυψη των ανωτέρω κακουργημάτων και άλλων αξιοποίνων 
= ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ακόμα κυκλοφορείτε ελεύθεροι και με τις τσέπες γεμάτες !
Να θελα να ξέρα που είναι ΕΝΑΣ Εισαγγελέας να σας μαζέψει ?
Μας λένε συχνά ότι το Δημόσιο (ή Κρατικό) Χρέος προκαλείται από κακοδιαχείριση των δημοσίων εξόδων, ή από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας. Και ότι η μόνη λύση είναι η ιδιωτικοποίηση της οικονομίας, ή η εφαρμογή προγραμμάτων λιτότητας. Αυτό, σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο (www.mrquelquesminutes.fr) δεν είναι σωστό.
Είναι μαθηματικά αδύνατο να επιλυθεί το ζήτημα του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους 
προτού αντιμετωπιστεί το θέμα με τη δημιουργία χρήματος μέσω χρέους (με τόκους, μάλιστα), διότι ακριβώς αυτά είναι οι ίδιες οι αιτίες αυτών των χρεών! 

Αν θέλουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του χρέους, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε τη χρήση της δημιουργίας χρήματος μέσω δανείων από τα κλασματικά αποθέματα των ιδιωτικών τραπεζών και να επιστρέψουμε στη δημιουργία χρήματος αποκλειστικά μέσω των Κεντρικών (δημόσιων) Τραπεζών. Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι οι κυβερνήσεις δεν θα τυπώνουν υπερβολικό -πληθωριστικό- χρήμα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Σήμερα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο, σε ένα φαύλο κύκλο, όπου η δημιουργία χρήματος κυρίως μέσω των δανείων που χορηγούν οι ιδιωτικές τράπεζες (μαζί με τον τόκο), έχει ως αποτέλεσμα ένα συνεχώς διογκούμενο και αυτοτροφοδοτούμενο χρέος που απαιτεί τη λήψη περισσότερων δανείων για να αποπληρωθούν τα παλαιά.


ΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ...


Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα.

H έσχατη προδοσία τιμωρείται με την επαναφορά της έννομης τάξης με τις χειρότερες των ποινών, αλλά ταυτόχρονα τιμωρείται και κατά την διάρκεια της κατοχής ή της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και βάσει του Άρθρου 120 παρ.4 του Συντάγματος με αυτοδικία από τον κάθε πολίτη ή από ομάδα πολιτών με την ποινή της εκτέλεσης.

Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ τα αμέτρητα σκάνδαλα της μεταπολιτευσης απο το 1974 και μετά) Καταγγελία ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και λοιπές παράνομες - αντισυνταγματικές εκλογές (τουλάχιστο από το 2010 και μετά) ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ (=μνημόνια) όπου προσπαθούν να νομιμοποιησουν τα εγκλήματα τους κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Τα παραπάνω αποτελούν μια σύνθεση πληροφοριών σε ένα μέρος (άρθρο).
ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ?


Έχεις δύο επίλογές: Η μία είναι η συνεχιζόμενη αποχαύνωση και …. καλά σαράντα! Η άλλη είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


120/4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (όπως υποχρεούστε από το σύνταγμα)  δωρεάν παρακάτω δείτε πως ..


8-4-2017- Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των κατ΄επανάληψιν διαπραχθέντων κακουργημάτων των από 24/11/2011

περισσότερες πληροφορίες στα 
Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου