Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Δράσεις στο Ωραιόκαστρο και προσπάθεια φίμωσης 1


Αποτρέψετε εγκατάσταση λαθρομεταναστων στους κατά τόπους δήμους σας ή ενεργήστε προς την απεγκατάστασή των

Ενημέρωση στις 15/9/2016 της ομάδας FB https://www.facebook.com/groups/ORAIOKASTRO/ έχει 4416 μέλη - πολίτες ( ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ομάδα ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ έχει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ χαρακτήρα.
Κοινοποιούμε τα δρώμενα του τόπου μας με σκοπό να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.
Στόχος είναι ΟΛΟΙ μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για το Ωραιόκαστρό ΜΑΣ!!
Εδώ η ενημέρωση είναι 24 ώρες το 24ωρο! www.oraiokastro24.gr)


"Χαιρετώ, υπάρχει μόνιμη, νόμιμη, δωρεαν λύση για τους λαθρομεταναστες της περιοχής του Ωραιόκαστρου (έχω ήδη ανεβάσει 3 αρχεία σχετικα στην παρούσα ομάδα όμως απαιτείται άδεια των διαχειριστών για να τα δείτε) περισσότερα μπορείτε ωστόσο να διαβασετε εδω http://ieridilosi.blogspot.gr/ για ραντεβού skype (ερωτήσεις οδηγίες) επικοινωνηστε μαζί μου" (βλέπε φώτο)

Παρατηρήσεις:  2 μέρες μετά ακόμα οι διαχειριστές να δώσουν την δυνατότητα στους πολίτες του Ωραιόκαστρου να ενημερωθούν , γιατι ?, τα αρχεια βρισκονται και εδω 
και επιπλεον τα ανεβασα στην παραπανω ομαδα δευτερη φορα δειτε τα εδω , 




ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΚΑΙ εμένα. τώρα ενοχλούν 3 αρχεία, η παρούσα ανάρτηση που έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα... κάτι ύποπτο συμβαίνει.





Mastrogiannis Tasos Αποτρέψετε την εγκατάσταση λαθρομεταναστών και τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος στους κατά τόπους δήμους σας, νομιμοποιηθείτε στην οπλοχρησία και την οπλοκατοχή καταγγέλλοντας βίαιη κατάλυση του συντάγματος και προβαίνοντας στην επίσημη εφαρμογή του άρθρου 120. .
ΚΑΘΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙς ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥς ΠΕΡΙΟΧΕς ΜΑς (ωστόσο,προδότες πολίτες υπάρχουν σε αρκετους Δήμους που τα καθάρματα δεν κάνουν τίποτε για το λαθρομεταναστευτικο)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ........ΚΑΙ Να ενημερώνετε συνεχώς, τους πάντες (και με γραπτές ανακοινώσεις στους τοίχους των Δημαρχείων στις στάσεις λεωφορείων στα καφενεία κ λ π) ότι βάσει του νόμου θα εκτελεστούν όσα καθάρματα αποδειχθεί ότι τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος έβγαλαν χρήματα εκμεταλευόμενοι το λαθρομεταναστευτικό είτε με μπόνους στο μισθό τους ή δουλεύοντας σε hot spot είτε παραχωρώντας τους χώρους των για στέγαση λαθρομεταναστών, είτε ενήργησαν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού Κ Λ Π. (κοινοποιήστε). ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. (αυτά που γράφω, έχουν ήδη κατατεθεί μέσο εισαγγελίας και αστυνομίας σε 6 Δήμους (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) και έχουν γίνει πλήρως αποδεκτά και απ την αστυνομία και απ τις εισαγγελίες)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206770335836901&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater


δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του εγγράφου σε ετούτο εδώ το λίνκ (κοινοποιήστε). 


https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/.

καταθέστε την ιερή δήλωση.
Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των από 24/11/2011 διαπραχθέντων:
Α. Του κακουργήματος της κατ΄επανάληψιν βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος
Β. Της παράλειψης διώξεων του διαρκούς κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας
Γ. Της εν μέσω κατοχής και εκ μέρους των πολιτικών ή των όποιων άλλων υπευθύνων, απόπειρας να κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις στο Ελληνικό Σύνταγμα.


https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/





το παρακάτω είναι ενημέρωση προς έμενα από τον tasos.mastrogiannis

τι παίζεται εκεί στο Ωραιόκαστρο και φοβίζουν το κόσμο ώστε να κάτσει ήσυχα και να μάθουν την αλήθεια ?

κατανοητέ ότι όσοι πραγματικά φοβούνται είναι όσοι κατηγορουνται για:

α) κατ’ επανάληψιν βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος,
β) Της παράλειψης διώξεων του διαρκούς κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας,
γ) Της εν μέσω κατοχής και εκ μέρους των πολιτικών ή των όποιων άλλων υπευθύνων, απόπειρας να κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις στο Ελληνικό Σύνταγμα.


καθώς και όσοι τους συγκαλύπτουν ? 

για αυτό και η παραπάνω φίμωση της ελευθεριας του λόγου.

Ζητούμε απο τους διαχειριστές της παραπάνω ομάδας την άρση μπλοκαρισματος του tasos.mastrogiannis , όπως και την άμεση έγκριση των αρχείων που ανέβασα προς ενημέρωση των πολιτών του ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ , οπως και την επικοινωνία σε skype ή άλλο μέσο πχ ραδιοφωνική εκπομπή για διάλογο και ενημέρωση σχετικα με το ζήτημα των λαθρομεταναστων στην περιοχή.

Μάθετε επιτέλους Ελληνικά άλλο μετανάστης, άλλο λαθρομεταναστης. 


Ενημερωθείτε, μελετήστε προσεκτικά , υπογράψτε , κοινοποιήστε , μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου να πάρεις θέση http://ieridilosi.blogspot.gr/

Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για τα παραπάνω.

Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το 
Σύνταγμα.

1 σχόλιο:

  1. Στην 20λεπτη παρέμβασή μου στο ράδιο Άρτα, περιγράφω την έμπρακτη και ήδη αποτελεσματική αποτροπή εγκατάστασης λαθροπροσφύγων στους κατά τόπους Δήμους
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ
    Η όποια προπαγανδα που γινεται εν μέσω κατοχης υπερ του λαθροπροσφυγικου, συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης δικαιούται και υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο (ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ) εναντίον του όποιου εν μέσω κατοχης και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , προπαγανδιζει υπέρ του λαθρομεταναστευτικου-λαθροπροσφυγικου . Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, Συνταγματολόγο, ή άλλο δικαστικό όργανο.(, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.
    https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/vb.1230303395/10206712801758585/?type=2&theater&notif_t=video_processed&notif_id=1466665800363993

    ΑπάντησηΔιαγραφή