Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δράσεις στο Ωραιόκαστρο - λαθρομεταναστευτικό (4)


Ο διευθυντής του σχολείου Ωραιόκαστρου σήμερα, που μίλησα μαζί του με την ιδιότητα μου ως Ελληνίδα που επικαλέστηκε το αρθρο 120 του συντάγματος και καταδίκασε την προδοσία της πατρίδος της εγγράφως καταθέτοντας την ιερά δήλωση κατά έσχατης προδοσίας ..

Οταν του ρώτησα γιατί οι καθηγητές μένουν απαθείς στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και μάλιστα κάποιοι δέχονται τα παιδιά των εισβολέων στα ελληνικά σχολεία παριστάνοντας τους δήθεν αντιρατσιστές μου απάντησε ότι οι δάσκαλοι ως υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν διαταγές του υπουργείου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..έμεινα με τον στόμα ανοιχτό ...υπηρετούν ραβίνους δηλαδή οι εκπαιδευτικοί!!! αυτός ο κύριος έχει πλήρης άγνοια ;;;"η μήπως εκτελεί προδοτική εντολή και αποδέχεται την επίσημα ανακοινωμένη προδοσία της χωράς στις 24/11/11 από τον Βαιτση Αποστολατο μέσα στην βουλή ;;...

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό έσχατη προδοσία επίσημα ..δεν εκτελούμε προδοτικές εντολές κύριε διευθυντά του απάντησα ..πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά ο τι άλλο ..ανάλογα που μας έχουνε βολέψει από πριν οι ελληνόφωνοι εχθροί ,διότι αυτό γινόταν τόσα χρονιά στην Ελλάδα ..δεν είναι τυχαίο που όλοι οι βολεμένοι μιλούν για την υποχρέωση που έχουν απέναντι στα προδοτικά υποργεια και τ αφεντικά τους τους υπουργούς που μόνον Έλληνες δεν είναι ...το άρθρο 120 μας επίταση και μας υποχρεώνει να αντισταθούμε όταν καταλύεται το σύνταγμα όχι να εκτελούμε προδοτικές εντολές ..λυπάμαι αφάνταστα άλλα η προδοσία τελικά ξεκίνα μέσα από τον λαό ..αυτοί εκεί στην βουλή για ο, τι κάνουν βασίζονται στα πουλημένα βολεμένα τομάρια που δηλώνουν Έλληνες και φυσικά στους αδαείς που εγώ τους αποκαλώ πρόβατα για σφαγή ...θα επισκεφτούμε τον κύριο διευθυντή ωραιοκαστρου να τον ενημερώσουμε βάση συντάγματος με επίσημο χαρτί από τον εισαγγελέα ότι πρέπει να αντισταθεί αλλιώς παραδέχεται ότι είναι προδότης και ο λαός οφείλει να του αποδώσει τα ανάλογα και όχι σε αργύρια βέβαια ..πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να βγάλουν τις μάσκες διότι στη χωρά έχουμε εδώ και πολλά χρονιά ατέλειωτες αποκριές ....(Έλλη ταγκαλιδου)


Προς διεύθυνση δημοτικού σχολείου δήμου Ωραιοκάστρου.

Τούτη η Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του λαθρομεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος (σχετικό 1) η οποία έχει από τις (...............) και με αρ. Πρωτ.(..............) κατατεθεί στην δικαιοσύνη και στο Δήμο (..............................) και έχει ήδη γίνει αποδεκτή από την Ελληνική δικαιοσύνη, αφορά άμεσα και όλους τους εκπαιδευτικούς.
Παρακαλώ όπως την κοινοποιήσετε και ενημερώσετε όλους τους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους σας και ειδικότερα όσους έχετε υπόνοιες ότι τούτη την περίοδο κατοχής της χώρας προπαγανδίζουν και ενεργούν υπέρ του λαθρομετανστευτικού εφαρμόζοντας επίσης αντισυνταγματικές εγκυκλίους του υπό κατοχή υπουργείου παιδείας όπως π.χ κατάργηση προσευχής και έπαρσης της σημαίας, συνεργούν σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος
Ενημερώστε τους (όπως άλλωστε οφείλουν απο το νόμο και το Σύνταγμα να γνωρίζουν), ότι απειλούνται άμεσα από το Άρθρο 120 του Συντάγματος με αυτοδικία ακόμη και εκτέλεση όσοι συνεργούν στη βίαιη κατάλυσή του έτσι όπως περιγράφεται αναλυτικά εντός τούτου του δικογράφου (σχετικό 1).
Αυτά, μπορεί να τους τα επιβεβαιώσει η οποιαδήποτε εισαγγελία.
Άρθρο 25.
1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.
3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή.
4. Αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια, για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρησή του, οφείλει να την διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη. Εάν το παραλείψει, θεωρείται ότι προσυπέγραψε ή θεώρησε.
Ως εκ τούτου, αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρησή του, οφείλει να τη διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη.
Και επειδή οι διαταγές-εγκύκλιοι που δίνονται προς τα σώματα ασφαλείας, προς το Δικαστικό σώμα, προς τη Δ.Ο.Υ, προς ελεγκτικούς και εισπρακτικούς μηχανισμούς και σε άλλες υπηρεσίες προέρχονται από αναξιόπιστους και κατηγορούμενους εσχάτης προδοσίας, ο υπάλληλος και το όργανο ή ο εκπαιδευτικός στο εξής και έως ότου τελεσιδικήσει η εσχάτη προδοσία και επανέλθει η συνταγματική ομαλότητα, οφείλει προηγουμένως να τις εξετάζει ο ίδιος και να αποφασίζει για το αν τις θεωρεί εκτελέσιμες ή όχι.
Εάν δηλαδή η διαταγή-εγκύκλιος σχετίζεται με την κατάλυση του Συντάγματος και την προδοσία της χώρας και αναλόγως την περίπτωση, να μην την εκτελέσει, να την καταγγείλει ή να προβεί με την απόλυτη συμπαράσταση μας, στην καταγγελία και σύλληψη του εντολέα του ή ακόμη και την εκτέλεσή του.
Αιτείται αντίγραφο της παρούσης


περισσότερα σχετικα εδώ

Ενημερωθείτε, μελετήστε προσεκτικά , υπογράψτε , κοινοποιήστε , μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου να πάρεις θέση http://ieridilosi.blogspot.gr/

Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για τα παραπάνω.

Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.


Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου