Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

25-06-2016 ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ25-06-2016 ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ

Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και
καταγγελία κατά των από 24/11/2011 διαπραχθέντων

Άλλαξε το (δ)
((( ...δ) Συμπληρωματική και σχετική με την από τις ........... και με αρ. Πρωτ. ............Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του (λαθρο)μεταναστευτικού, που σας έχω καταθέσει και που της οποίας το περιεχόμενο βεβαιώνει αφενός, ότι αποκλειστικά προς όφελος της πατρίδας και του Συντάγματος είναι που εφαρμόζω στην πράξη το Άρθρο 120 του Συντάγματος και όχι για προσωπικά οικονομικά ή άλλα οφέλη, αφετέρου και κυρίως βεβαιώνει ότι οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μου είναι εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας τού Συντάγματος και του λαού.}}}(επίσης;)Από σήμερα και μέχρι την πλήρη επαναφορά της συνταγματικής ομαλότητας, της έννομης τάξης και της αποτίναξης της κατοχής της χώρας, καθίσταται επίσημα εχθρός της πατρίδος ο όποιος πολίτης ή πολιτικός προπαγανδίζει υπέρ της αναθεωρήσεως ή αλλαγής του Συντάγματος, ή υπέρ αλλαγών του εκλογικού νόμου ή προσπαθεί να φέρει ανάλογα νομοσχέδια για αναθεώρηση του συντάγματος, ή για αλλαγή του εκλογικού νόμου στη βουλή προς ψήφιση. Και ορκίζομαι ότι θα τον πολεμήσω με οποιοδήποτε μέσο συμπεριλαμβανομένου εκείνου της αυτοδικίας έως ακόμη και της εκτελέσεως, έτσι ακριβώς όπως το σύνταγμα και η πατρίδα επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να πράξουμε.
Στα στοιχεία,αντί για Υπηκοότητα , βάλαμε, Ιθαγένεια, Επίσης, τούτο έχει προστεθεί ( στη σελ 11) από σήμερα στην ιερή δήλωση.
Και δεν δεχόμαστε αλλαγή των ταυτοτήτων μας,ή όποια άλλη αλλαγή αντιβαίνει των Συνταγματικών διατάξεων και δικαιωμάτων μας που θέλουν να μας επιβάλλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, όπως και οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα η οποία θα αποτελεί είτε αντικατάσταση αυτής είτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούμαστε εκ του Συντάγματος, να ενεργήσουμε με οποιοδήποτε μέσο εναντίον του όποιου φυσικού και ηθικού αυτουργού που θα επιχειρήσει να μας επιβάλλει αυτήν την αντισυνταγματική νομοθεσία - κάρτα του πολίτη.
Ζητώ να ενημερώσετε πάσα εισαγγελία και αρχή που λαμβάνει δικόγραφο ανάλογο ετούτου, να μην το αρχειοθετεί, καθώς όπως άλλωστε κι εσείς γνωρίζετε, ότι η ενέργεια αυτή αρχειοθέτησης του συγκεκριμένου δικογράφου αποτελεί εκτός των άλλων και ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας, συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και απόπειρα, της οποίας μάλιστα ο φυσικός αυτουργός, εκτός των όσων ο νόμος προβλέπει, διώκεται και από το Άρθρο 120 του Συντάγματος. Δηλαδή διώκεται ακαριαία και με οποιοδήποτε μέσο από τους ίδιους τους πολίτες.
...................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ , συλέγετε υπογραφές κατα του λαθρομεταναστευτικου, δειτε οδηγίες στον τοιχο μου και πειτεμου για ότι απορίες έχετε) ,ΚΑΙ .ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ...ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ..


https://www.facebook.com/download/preview/142758252797460


πηγη
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/files/

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/

Σύνταγμα της Ελλάδας 
ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ιερή Δήλωση και Λαθρομεταναστευτικο (1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου