Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο σχετικα με το Άρθρο 120

Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ , άρθρο 120Aκούστε τον τ.Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ, (πατέρα της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ) και ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ.
Τα όσα αναφέρει για το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η ερμηνεία του, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Ιερή Δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγματος Ο Δημήτρης Γεωργίλας, φιλοξενούμενος του Γιάννη Διαβάτη στην εκπομπή του στο kontra channel, μας μιλά για την ενεργοποίηση από τους πολίτες του άρθρου 120 του Συντάγματος μέσω δήλωσης που κατατίθεται σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα.
(17-4-2015)


ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΘΡΟ 120 

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΘΡΟ 120)
Ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ο τέως Εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς, και ο κ. Δημήτριος Γεωργιλάς καλεσμένοι του κ. Ιωάννη Διαβάτη στην εκπομπή "ΟΙΚΟΖΗΝ" στο Kontra Channel την 8-5-2015ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ radio THNX -- ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ EΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120.

Η εσχάτη προδοσία προχωρά και οι προδότες δείχνουν ολοένα και περισσότερο την προδοτική μούρη τους και τις αναίσχυντες προθέσεις τους απέναντι στο ελληνικό λαό που δεν ξέρει ΔΥΣΤΥΧΩΣ να αντιδρά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ επίσημα εγγράφως και ενόρκως για τα πασιφανή δικαιώματα του και να αποτρέψει το κακό που τον βρήκε!!!! ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Καμμένο ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ και με συνοπτικές διαδικασίες και την συνήθη ερπετοειδή απάθεια που διακατέχεται στα πρόσωπα αυτών των τεράτων, που γνωρίζουν ότι κινούνται νόμιμα και συνταγματικά, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την ΕΠΙΤΑΞΗ (άκου θράσος) της περιουσίας των ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ κατακαημένοι ΕΛΛΗΝΕΣ που ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ εγγράφως και ενόρκως ότι δεν συναινείτε με όλα αυτά βάσει του άρθρου 120, του εναντίον μαζοχιστικά αποδέχεστε δια της σιωπής σας το έγκλημα που διέπραξαν αλλά και συνεχίζουν να διαπράττουν έχοντας το κεφαλάκι τους ήσυχο ότι ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ !!!!!!!!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ή ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΕΝΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΣΙΦΑΝΗ ΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 120 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 120 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΑΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ !!! ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΡΩΤΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ;;; ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου