Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Λαθρέποικοι ειναι οι ΛΑθρομετανάστες

Λαθρομετανάστες που ήρθαν να εποικήσουν την Ελλάδα είναι όχι μετανάστες (Έγκλημα Πολέμου)  Ζούμε οργανωμένο Φασισμό, Εθνοκτονία, Ρατσισμό, κατάλυση του Συντάγματος, Εσχάτη Προδοσία, Συγκάλυψη
Ξύπνα - ψάξε - άκου - μάθε - κινδυνεύεις..

ΝΕΑ: 18-1-2017

Απίστευτο αριστεροφασίστες ήταν μέσα στο σχολείο και επέβαλαν σε γονείς και καθηγητές να δεχθούν τα προσφυγόπουλα με το έτσι θέλω (ΒΙΝΤΕΟ)


Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια γονείς και αλληλέγγυοι προσφύγων μαζί με αριστερούς φασίστες στο 5ο Δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη ενημέρωση από τους υπευθύνους του δήμου για το πρόγραμμα φοίτησης των παιδιών προσφύγων, και οι αριστεριστές φασίστες έκαναν κατάληψη στην είσοδο του σχολείου επιβάλλοντας την ένταξη τον μεταναστών στο σχολείο και απαγορεύοντας την είσοδο σε μέλη των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο.

Δείτε το βίντεοΑυτή η λύσσα με τα "προσφυγάκια" που πρέπει να πάνε οπωσδήποτε σε ελληνικό σχολείο έχει μια καλή εξήγηση.
Τον νόμο για την ιθαγένεια. Με την εγγραφή στην α' δημοτικού το παιδί δικαιούται να πάρει ελληνική ιθαγένεια σύμφωνα με το νόμο που ισχύει. Μετά βέβαια την δικαιούνται και οι γονείς και όσα άλλα παιδιά γεννηθούν εδώ. 'Ετσι αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα και αντικαθίσταται ο πληθυσμός της χώρας.Στις συζητήσεις των νομοσχεδίων για την ιθαγένεια στη Βουλή τονίστηκε πολύ το ενδιαφέρον για τα παιδιά. Πράγματι,μόνο με την ενσωμάτωση αλλοδαπών παιδιών μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για την αντικατάσταση του πληθυσμού που σκοπεύουν να κάνουν. Ο κάθε ενήλικας έχει ρίζες με την χώρα από την οποία προέρχεται και κάποια στιγμή μπορεί να φύγει.Τα παιδιά που γεννιούνται, πάνε σχολείο και μεγαλώνουν εδώ, όχι.
Liana Kastrinaki


πηγή facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου