Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Κινδυνεύεις το ήξερες ; (2) ΑΚΟΥΣΤΕ - ΨΑΞΤΕ - ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ


Δεν υπάρχει απάτη εκατομμυρίων που μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ συγκάλυψη.
θες να μάθεις ποιος είναι πίσω από την (κάθε είδους τεχνητή) κρίση; ακολούθησε τα ίχνη του χρήματος ! ποιοι βγάζουν τρελο χρήμα αυτή την χρονική περίοδο της κρίσης.... ποιοι πούλησαν τους συνανθρώπους τους...ποιοι είναι κενοί ηθικών αξιών...ποιοι είναι συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί σε κάθε έγκλημα βίας, βιασμού, θανάτου, αυτοκτονίας, οικονομικής εξαθλίωσης και άλλων που διαπράττονται λόγω αυτής της τεχνητής κρίσης ... σκέψου το, ακολούθησε τα ίχνη του χρήματος ! Ακολούθησε τα ίχνη του χρήματος ! σε πολιτικούς, βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς, δικαστικούς, καναλάρχες και άλλοι επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, μεγαλοδικηγόρους, δημόσιους λειτουργούς και πάει λέγοντας ... (Στράτος)Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει πολιτικούς. 
Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας μιλά στον Μάκη Μάκκα για την δικαιοσύνη και τους πολιτικούς.

Συγκάλυψη ? Αυτη είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη ? Συγκάλυψη Έσχατης Προδοσίας και αμέτρητων άλλων εγκλημάτων κατα των Ελλήνων, καταπάτηση του Όρκου, έμμεση ή και έμμεση συμμετοχή στην κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Και σίγουρα δε συγκαλύπτουν μόνο πολιτικούς.

Ακολούθησε τα ίχνη του χρήματος ! σε πολιτικούς, βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς, δικαστικούς, καναλάρχες και άλλοι επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, μεγαλοδικηγόρους, δημόσιους λειτουργούς και πάει λέγοντας ...

Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα !


Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να γνωρίζουμε τα παρακάτω, ότι δηλαδή:
  1. Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5+ έτη - 24-11-2011)
  2. Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες 
  3. Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω
  4. Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής
  5. Ζούμε παραβίασή του Όρκου
  6. Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας 
  7. Ζούμε ένα απάνθρωπο Ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων (πηγή)
  8. Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;
η λύση ... 
Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση (εγγραφως με την υπογραφή σου).


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.

περισσότερες πληροφορίες παρακάτω 

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου