Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ και Γιατί και πως οι γυναίκες καταστρέφουν έθνη και πολιτισμούς;

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ (βιντεο έρευνα) και Γιατί και πως οι γυναίκες καταστρέφουν έθνη και πολιτισμούς; (βιντεο έρευνα)
Ξυπνα και ερεύνησε την αλήθεια. «Όταν το παλιό αρνείται να πεθάνει, το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί...και τότε ζούμε την εποχή των τεράτων..» είχε πει ο Γκράμσι.. Πως μπορεί να γεννηθεί μια νέα μέρα για την πατρίδα μας όταν το παλιό μεταμορφώνεται διαρκώς και συνεχίζει να μας διαιρεί αντί να μας ενώνει...;


Με αφορμή την περιβόητη δήλωση (δόγμα) του Κίσινγκερ, αμφιλεγόμενη για κάποιους, το βίντεο είναι ένα ελάχιστο σημείο αναφοράς στα όσα διαδραματίζονται σε βάρος της πολύπαθης πατρίδας μας, όπου ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η ιδεολογία, η θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας βάλλονται με κάθε τρόπο, ενώ η εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας είναι η κερκόπορτα για την ένταξη μας στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων..

Την ίδια ώρα, ο μισός πληθυσμός της χώρας είναι κάτω απ'το όριο της φτώχειας, χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει απ'την φτώχεια και την ανέχεια, η πατρίδα μας έχει ξεπουληθεί αμετάκλητα και άνευ όρων (EFSF 15,16), η Θράκη μας κοσσοβοποιείται... 

Όποιος πλέον αναφέρεται στο Έθνος, την Πατρίδα, και την Σημαία βαπτίζεται αυτομάτως ως φασίστας, ενώ κάποιοι ζητούν και την αφαίρεση της λέξης Έθνους από το Σύνταγμά μας (http://shar.es/1bKixR)... Άλλοι "προοδευτικοί" υπέρμαχοι των gay parades ζητούν την κατάργηση των εθνικών παρελάσεων και τις αποκαλούν φασιστικές.. Οι παρελάσεις τιμούν όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

Οι "εθνοπατέρες" αντί να μας ενώνουν, μας διαιρούν σε δεξιούς και αριστερούς. Αυτό είναι γνώρισμα της εποχής μας.. ΠΟΤΕ στην ιστορία μας δεν υπήρχε διαχωρισμός στους Έλληνες παρά μόνο σε Έλληνες και ανθέλληνες. Αν οι Έλληνες διαιρούνταν σε δεξιούς, αριστερούς, διαγώνιους και κάθετους, η επανάσταση του 1821 (και όχι μόνο) δεν θα είχε γίνει ποτέ..

Ζούμε στην εποχή των τεράτων... Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσουμε...

ΥΓ. Ακόμα και όλες οι χώρες του πλανήτη να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως "Μακεδονία", η Μακεδονία ήταν, είναι, και πάντα θα είναι Ελληνική.
http://youtu.be/3IbuDhyQzWA - http://youtu.be/g_R69aBB7H4 - https://youtu.be/uubjW1MRl4o

Όποιος πολιτικός/πολιτικάντης παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας είναι προδότης. Μια αναδρομή στην ιστορία χιλιετιών της ένδοξης πατρίδας μας μπορεί να κατατοπίσει τον καθέναν ποιο τέλος είχαν οι προδότες..

«Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πως την γην μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ' ντο από τον νου σου...» Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ 
https://youtu.be/Ty2cRprTEIg

Νέμεσις
http://youtu.be/TwKGqhterVs

πηγή 

ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ....

Γιατί και πως οι γυναίκες καταστρέφουν έθνη και πολιτισμούς;

Αν οι σεξουαλικές προτιμήσεις των γυναικών απελευθερωθούν και μείνουν ανεξέλεγκτες καταστρέφουν πολιτισμούς. Αν επιτραπεί στις γυναίκες να επιλέγουν τότε σχηματίζονται χαρέμια. Αν επιτραπεί στις γυναίκες να εκφράζουν την άποψη τους για ζωτικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια του έθνους τότε αυτό το έθνος αναπόφευκτα θα πεθάνει! Είναι τόσο απλό. (...)

Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά, το Μαύρο Περιστέρι λέει κάτι που όλοι βλέπουμε αλλά κανείς δεν παραδέχεται, αν και ξέχασε να πει κάτι για τις αμβλώσεις και το "δικαιωμα" στην βρεφοκτονία. Η συνέχεια στο βίντεο από το κανάλι του Μαύρου Περιστεριού


πηγή 1 , πηγή 2   Δες επισης το Φρόιντ, Σιωνισμός και Σεξουαλική Επανάσταση - Ντέιβιντ Ντιούκ 

ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ....

Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5+ έτη - 24-11-2011)
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής
Ζούμε παραβίασή του Όρκου
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Όποιο υλικό σας δινω παραπάνω είναι μέρος (σαν κομμάτια παζλ) σχεδίου ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ συνεχίστε την έρευνα μόνοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου