Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Αρχεία: ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ (25-6-2016)16-12-2014 Μια ραδιοφωνική εκπομπή από τον Θανάση Παπαθανασίου που περιγράφεται ένας από τους τρόπους που μπορούμε να αντισταθούμε ενάντια στο καθεστώς στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Ιερή Δήλωση εφαρμογής του αρ.120 του Συντάγματος και καταγγελία του από 24/11/2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του όρκου από τους πολιτικούς. Στην εκπομπή συμμετέχει ο κ. Ιωάννης Γκόκας.

"Το άρθρο 120 του συντάγματος σας ενημερώνει πως σαν σήμερα στις 24/11/11 μέσα στην ελληνική βουλή ανακοίνωσαν επίσημα έσχατη προδοσία της χωράς και την αποκάλεσαν "ευθύνη υπουργών"χωρίς ποτέ να μας εξηγήσουν ποία είναι αυτή η ευθύνη ..απέκρυψαν το γεγονός αυτό όλα τα ΜΜΕ , κείνη τη μέρα έγινε κατάλυση της δημοκρατίας και από τότε είμαστε υπό κατοχή ..γίνονται κατοχικές εκλογές με τον σκοπό να επιβεβαιώσει ο λαός δια της συμμέτοχης του σε αυτές ότι αποδέχεται το έσχατο έγκλημα κατά του έθνους ...η αποχή από τις κάλπες χωρίς υπογραφή εναντία στην προδοσία σημαίνει συναίνεση στο έγκλημα δια της σιωπής των Ελλήνων ..οφείλουμε επικαλούμενοι το άρθρο 120 του συντάγματος να απέχουμε από τις κατοχικές κάλπες μεν, πρέπει όμως να υπογράψουμε και την ιερά δήλωση κατά έσχατης προδοσίας παραδίνοντας την υπογραφή μας στην κατοχική δικαιοσύνη διαχωρίζοντας έτσι την θέση μας από τους κατοχικούς πολίτες και πολίτικους πράκτορες της πατρίδος ...διαφορετικά όσο και αν φωνάζουμε είμαστε άπλα πρόβατα πριν την σφαγή τους αφού αποδεχόμαστε το κατοχικό καθεστώς.. χιλιάδες Έλληνες έχουν κατανοήσει την δύναμη της υπογραφής τους καταθέτοντας την ιερά δήλωση , δυστυχώς όμως μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χωράς αποδέχεται την προδοσία και στηρίζει ακόμα με την ψήφο του το έσχατο έγκλημα εναντία στα ίδια του τα παιδιά νομίζοντας πως μέσω της κάλπης θα βρει σωτήρες ...όλοι μέσα στην βουλή ενεργούν με τον ίδιο σκοπό άλλα με διαφορετικό τρόπο ..έχουν ως στόχο να σας οδηγούν στις κάλπες και δεν τους νοιάζει ποίον θα ψηφίσετε ..η συμμέτοχη σας άπλα δηλώνει την αποδοχή του εγκλήματος από σας ...αυτή είναι η αλήθεια που αγνοούν οι Έλληνες και αν κάποιος Θέλει να με διάψευση τον προκαλώ να το κάνει εγγράφως ..προκαλώ ακόμα περισσότερο τους δικαστικούς της χωράς να με διαψεύσουν επίσημα με την υπογραφή τους διατάζοντας ακόμα και την σύλληψή μου αν τολμούν διότι εγώ υπέγραψα εναντία και σε αυτούς αφού αποδέχονται την προδοσία της χωράς και έχουν χάσει κάθε δικαίωμα σύστασης δικαστηρίου απέναντι σε άτομα όπως εγώ ...υπογράφοντας την ιερά δήλωση ως πατριώτες Έλληνες έχετε δικαίωμα να εκτελέσετε κάθε έναν που σας προωθεί να αποδεχτείτε την κατοχή στη χωρά και να πληρώνετε τον εχθρό ..οι Έλληνες που δεν υπέγραψαν εναντία στο έσχατο έγκλημα θα αντικατασταθούν από τους εισβολείς που η κατοχική κυβέρνηση εισάγει ακριβώς γι αυτό το σκοπό ..μεγάλο μέρος Ελλήνων βολεμένων στο σύστημα υπηρετεί το κατοχικό καθεστώς άλλα δεν φαντάζεται ποσό ακριβά θα το πληρώσει αυτό ...οι εισβολείς που εισέρχονται δεν είναι ούτε προσφυγές ούτε μετανάστες ..είναι οι αντικαταστάτες των ιθαγενών οι οποίοι αποδέχονται με την σιωπή τους την παραχώρηση της χωράς σε αυτούς (στους εισβολείς)....αντίσταση δεν είναι οι φωνές από μονές τους ..οφείλουμε και υπογραφή εναντία στην κατάλυση της δημοκρατίας..ο εχθρός με υπογραφές μας παραδίνει ....."(Έλλη ταγκαλιδου) πηγή


"Σήμερα η Ελλάδα κλείνει επίσημα 5 χρονιά υπό κατοχή !!! από 24/11/11 επίσημη ημερομηνία έσχατης προδοσίας και συνεχόμενης παράλειψής διώξεων εις βάρος του ελληνικού έθνους, του ελληνικού λάου, της δημοκρατίας και της έννομης τάξης !!!! οι περισσότεροι Έλληνες δυστυχώς σας πετάτε ακόμη χαρταετό !!! οι περισσότεροι ως άβουλοι απαθείς και συναυτουργοί συνένοχοι δια της σιωπής σας στο ειδεχθεστερο κακούργημα που έχει ποτέ διαπραχθεί επίσημα στην ιερή χωρά μας, χάνετε καθημερινά τα κυριαρχικά και ανθρωπινά δικαιώματα σας διότι δεν ενεργοποιείτε το άρθρο 120 εγγράφως και ενόρκως με την υπογραφή σας διαχωρίζοντας την αξιοπρεπή θέση σας από την έσχατη προδοσία και την επιβολή των αναίσχυντων αντισυνταγματικών νομοσχεδίων, συνέπειες της προδοσίας που επιβάλλονται καθημερινώς έως την τελική εξόντωση σας !!! απορώ τελικά ποσό τα χάλια σας έχετε όλοι επιτέλους πια, που περιμένετε τα ερπετά να σας ανακοινώσουν την πλήρη αφάνισή σας !!! είστε οι μονοί υπεύθυνοι του εαυτού σας, της οικογένειας σας, της γης και της πατρίδας σας κι εσείς επιλέγεστε συνεχόμενα να είστε εσαεί οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που διαπράττουν οι φυσικοί αυτουργοί δολοφόνοι ερπετά της εξουσίας ενώ έχετε πολύ μεγαλύτερη δύναμη από ότι νομίζετε διότι η μονή δύναμη είστε εσείς !!! το σύνταγμα της χωράς μας είναι ρητό και απευθύνεται στον κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά !!! ξυπνάτε και ενεργοποιήστε την συνείδηση σας και την λογική σας και κάντε πράξεις ουσίας εναντία στην κατοχή της ιερής Ελλάδας μας αρχής γινομένης με το αποδεικτικό στοιχείο της υπογραφής σας βάσει του άρθρου 120 εναντία στο κατοχικό καθεστώς που έχει περιέλθει στην πατρίδα μας και δείχνοντας πρόσωπο στα λέπρα ερπετά της εξουσίας !!!!" Σάββας μεν. μελικιδης πηγηΖούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5 έτη)
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής
Ζούμε παραβίασή του Όρκου
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου