Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Λαθρομετανάστες ανά τους αιώνες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ξύπνα πριν είναι αργά.

Λαθρομετανάστες ανά τους αιώνες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ξύπνα πριν είναι αργά.

Μην αναρωτηθείτε γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Μακάρι να τους μοιάζαμε και είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Οι Ινδιάνοι ονόμαζαν τους αρχαίους Έλληνες ΠΑΧΑΝΑ.


Δείτε πως οι Ευρωπαίοι μετανάστευσαν στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στην γη των Ινδιάνων και όταν έγιναν πολλοί τους εξολόθρευσαν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
πηγή 1 πηγή 2

A lesson on immigration from an American Indian | David Yeagley (ενεργοποιηστε τους ελληνικούς υπότιτλους) 9 Φεβ 2013
"If you value what you have, be prepared to fight for it unto the death. Because if you're not prepared to fight for it, it shall be taken from you by somebody who is less worthy then you, who is not able to accomplish what you were able to accomplish. Take a lesson from the American Indians, fight for what's yours." - David Yeagley

Ινδιάνοι Αντέγραψαν Αρχαίους Έλληνες; Ήρθαν εδώ ή πήγαμε εμείς εκεί;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
Όπως έκαναν οι σταυροφόροι στην Αμερική που εξολόθρευσαν τους Ινδιάνους τα ίδια έκαναν και στην Ελλάδα νωρίτερα. Γενοκτονίες στο όνομα των θρησκειών για το χρήμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό.


Σιωνιστές(Εβραίοι), Χριστιανισμός και μουσουλμανισμός= καταστροφή του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας. Οι 2 αβρααμικές θρησκείες του εβραιο-ιουδαϊσμού-σιωνισμού που έχουν υποδουλώσει τον πλανήτη μας.
Πόσες σφαγές υπέστησαν οι αρχαίοι Έλληνες για να τους επιβάλλουν τον χριστιανισμό ώστε τώρα να γίνεται το ίδιο με τον ισλαμισμό. (σκηνές από την ταινία ΑΓΟΡΑ 2009 δειτε την εδω)
πηγή


Το δόγμα τους είναι απλό υπέκυψε ή πέθανε.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!Ή βάζεις ΤΣΙΠΑΚΙ ή ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…


Το παραπάνω υλικό είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει ανά τον κόσμο και ανά τους αιώνες. κυκλοφορεί ευτυχως ακόμα ελεύθερο στο ίντερνετ και άλλου. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ διαρκή ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, τα σημερινά πρέπει και πεποιθήσεις σου (σε κάθε επίπεδο). Απλα παρατήρησε το. Άλλο είναι η συνειδητή δική σου επιλογή(σε κάθε θέμα σου) και άλλο η βίαιη επιβολή θέλω άλλων προς εσένα (όπου αυτό και συμβαίνει).

Τάκης από Αυστραλία (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ) 28/4/2016


Ένα Βίντεο από έναν Έλληνα στην Αυστραλία, που αυτήν την φορά μας δίνει μια γεύση από κάποια κεφάλαια, και κάποιες αναφορές του Κορανίου.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι λέει το Ιερό Βιβλίο του Κορανίου (του Ισλάμ), κοινώς "Όργανο του ΑντίΧριστου", δείτε το Βίντεο να πάρετε μια γεύση...

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  
Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου