Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία ΕΚΛΟΓΩΝ κατοχικών κυβερνήσεων από το 2011 και μετά

Καταγγελία ΕΚΛΟΓΩΝ κατοχικών κυβερνήσεων από το 2011 και μετά




ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Mακριά από της κάλπες ..είμαστε υπό κατοχή η δημοκρατία έχει καταλυθεί ..καταθέστε την ιερά δήλωση κατά έσχατης προδοσίας της χωρά επικαλούμενοι το άρθρο 120 του συντάγματος ..η αποχή από μονή της σημαίνει συναίνεση στο έσχατο εγκλημα δια της σιωπής ..οφείλουμε αποχή μεν άλλα και υπογραφή κατά όλων των προδοτών της χωράς που βρίσκονται μέσα στην κατοχική βουλή και παριστάνουν τους σωτήρες ο καθένας με τον τρόπο του ..η συμμέτοχη των Ελλήνων στις κάλπες είναι επιβεβαίωση από τους ίδιους ότι αποδέχονται την προδοσία της χωράς ..οποίον και αν ψηφίσετε το ίδιο είναι ..όλοι είναι προδότες ..επικαλεστείτε το σύνταγμα και πάρτε την χωρά στα χέρια σας ..ο λαός έχει δύναμη άλλα δεν το γνωρίζει ..τα ΜΜΕ τον έχουν καταντήσει εβραιοπροβατο ..(Έλλη Tαγκαλιδου)

πηγή 1 , πηγή 2

Καταγγελία ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015



Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)



16-12-2014 Μια ραδιοφωνική εκπομπή από τον Θανάση Παπαθανασίου που περιγράφεται ένας από τους τρόπους που μπορούμε να αντισταθούμε ενάντια στο καθεστώς στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Ιερή Δήλωση εφαρμογής του αρ.120 του Συντάγματος και καταγγελία του από 24/11/2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του όρκου από τους πολιτικούς. Στην εκπομπή συμμετέχει ο κ. Ιωάννης Γκόκας.



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24-11-2011...Η ανακοίνωση της μήνυσης για Εσχάτη Προδοσία στην Βουλή σε 30``....κι από τότε Προδοτική Σιωπή.

Η μήνυση κατά των βουλευτών που εψήφισαν το Μνημόνιο το 2010 υπεβλήθη από τον κ. Δημήτρη Αντωνίου. Τον Οκτώβριο 2011 κατετέθη και αίτηση δίωξης τριών παραιτηθέντων βουλευτών από κοινού από τους κ.κ. Δημήτρη Αντωνίου και Παντελή Γιαμαρέλλο. Και οι δύο υποθέσεις έχουν γίνει δεκτές από τον Άρειο Πάγο ο οποίος και τις διαβίβασε μαζί προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τελικά στην Βουλή από όπου και το στιγμιότυπο της ανακοίνωσής της στην Ολομέλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου