Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

25-3-2017 - ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

Προσχεδιασμενη η καταστροφη της Ελληνικης Παιδειας.



ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Ελλήνων ΕΠΟΣ: Ο Μεταξάς είπε το «Όχι» το… 1821!
Οι (νεο)Έλληνες (δεν) παίζουν την Ιστορία στα δάχτυλα. Αυτό είναι γνωστό.
Και υπόψιν όλοι εκ των ερωτηθέντων ψηφίζουν.



Αυτά τα άτομα σε αποκαλούν ρατσιστή φασίστα όταν υψώνεις Ελληνική σημαία.
Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Γιατί γίνεται παρέλαση; Τι απάντησαν.
Αυτοί περιμένουν να σωθούμε. Χτύπησαν την γλώσσα μας και την ιστορία μας. Άμα τους ρωτήσεις για το survivor θα σου πούνε τα πάντα.
Είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι περισσότεροι νέοι μόνο ασχολούνται με την μόδα και τα πρωινάδικα; Έλεος.
Ξεφτίλα;





1821 — Όλη η ιστορία της επανάστασης σε ένα ντοκιμαντέρ‐αφιέρωμα. (ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ)





στο λημμα : προσχεδιασμενη καταστροφη ελληνικης παιδειας στο google βγηκαν τα παρακατω μεσα στην πρωτη δεκαδα απαντησεων σχετικα αν μπορεις να δεις το δασος ... (καμοια αναφορα για το θεμα)
  1. Στο πλαίσιο της καθιέρωσης της 27ης Ιανουαρίου ως Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος, στάλθηκε μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προς τις Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σημειώνουμε ότι με εγκύκλιο καλούνται τα σχολεία να αφιερώσουν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, δυο διδακτικές ώρες  σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. (ανακοινωση απο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων )
  2. Η ομιλία στη Βουλή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, για την 27η Ιανουαρίου, Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος: (ανακοινωση απο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων )
  3. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ…Η ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ FACEBOOK.
Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό είδος από τους ρουφιάνους, που παριστάνουν τα «θύματα» αλλά και τους ευεργέτες εις βάρος των εθνών!
* (τα σχολια και το λοιπο υλικο ειναι οπως τα βρηκα στο ιντερνετ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου