Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Περι του http://ieridilosi.blogspot.gr

Είναι προϊόν ανάγκης έκφρασης και υποχρέωσης αντίστασης από το Σύνταγμα, παρόλο που η πλειοψηφία του υλικού είναι αναδημοσιευσεις (με πηγές), δεν εκφράζουν πάντοτε τα προσωπικά μου πιστεύω, υποχρεούμαι να αντισταθώ και να καταγράψω μια ιστορική πραγματικότητα.
Η θεματολογία του http://ieridilosi.blogspot.gr είναι ξεκάθαρη. Ενημερώνει, καταγράφει (ήχος, κείμενο, εικόνα, βίντεο), δημοσιοποιεί, αναδημοσιεύει, συγκεντρώνει από το αμέτρητο υλικό που υπάρχει ενδεικτικά για:
- κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος,
- Εσχάτη Προδοσία,
- παραβίασή του Όρκου,
- ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων,
- καταπατηση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελληνων συμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα και συνταγματικούς νόμους, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο,
- Γενοκτονία των Ελλήνων
- Γερμανό-πολυεθνική κατοχή (μνημόνια)Δικτατορία, Χούντα, διαρκή σφετερισμό της εξουσίας
- αναθεώρησης του συντάγματος ως έσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής,
- συγκάλυψη των ανωτέρω κακουργημάτων και άλλων αξιοποίνων.

πηγή κειμένων, βίντεο, ηχητικών και φωτογραφιών: facebook, youtube και γενικότερα στο internet, δίδονται πηγές για περαιτέρω ερευνά σου, (οπότε εδώ δε βρίσκονται όλες οι πληροφορίες).

Το παρόν http://ieridilosi.blogspot.gr αποτελεί μέσω αντίστασης βάση του άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος, όπως υποχρεούμαστε όλοι μας να αντισταθούμε με οποιοδήποτε μέσο σε περιόδους : κατάλυσης του συντάγματος, κατάλυσης του πολιτεύματος, Χούντας, Δικτατορίας, Κατοχής. Ως μικρού μέρους (προφανώς όχι το μόνο) της προσωπικής μου αντίστασης κατά των παραπάνω όπου και δημόσια καταγγείλω, σας ενημερώνω πέρα όλων των άλλων ότι:

Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα.
Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.

Οι εισαγγελείς βάση του Συντάγματος είναι υποχρεωμένοι να ασκήσουν αυτεπάγγελτες διώξεις από τα στοιχεία και αποδείξεις που προκύπτουν και από το παρόν υλικό (ήχος, κείμενο, εικόνα, βίντεο) πέρα όλων των άλλων. Βέβαια και όλοι οι πολίτες υποχρεουμαστε να φέρουμε στην δικαιοσύνη όποια στοιχεία έχουμε στη διάθεση μας, να προβούμε σε έννομες πράξεις (μηνύσεις, αγωγές, κλπ) και να αντισταθούμε με κάθε μέσο (άρθρο 120).

Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (FACEBOOK),

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση
Σύνταγμα της Ελλάδας

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. 

Στράτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου