Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ (και με δικόγραφο ήδη δεδικασμένο), Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΘΈΣΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ .



Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠ ΤΟ  (μακάβριο πλέον)ΧΩΡΟ ΤΗς ΣΙΩΠΗς  και τής συνενοχής,ΕΙΝΑΙ ,Ο ΕΓΚΑΙΡΟς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟς (ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ) ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙς ΘΕΣΕΙς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕς  ΤΙς ΘΕΣΕΙς  ΤΗς ΣΙΩΠΗς ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ   επιδιώκουν  ΝΑ ΥΠΟΘΑΠΛΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΦΑΓΗς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΗς ΜΑΝΑς ΤΩΝ Κ Λ Π καθως  υποκρυπτουν  καταβουληση δικογραφια εσχατης προδοσιας που ισχυει υπερ της δημοκρατίας ,του λαου της πατριδος και των οικογενειών μας .

Ενώ  εχουν ηδη και με χειρουργική ακρίβεια , σχεδιάσει την όποια εκλογή των , η την όποια εθνοσυνέλευση και το όποιο αμεσοδημοκρατικό δημοψήφισμα, στα μετρα των προδοτών πολιτικών . Οπου με τα κλεμμένα, εχουν εξαγοράσ...ει και επιστρατεύσει ηδη ,ορδές προδοτών πουλημένων πολιτών που τους χρησιμοποίησαν στις εκλογές και πρόκειται να τους χρησιμοποιήσουν να λάβουν μερος σε αυτες τις κατοχικές εθνοσυνελεύσεις και τα αμεσοδημορκατικά δημοψηφισματα ,κατευθείνοντας έτσι, με την ηδη εξαγορασμένη στρατιά εκεινης της πλειοψηφίας των πουλημένων πολιτων , τα αποτελέσματα της εθνοσυνέλευσης και των δημοψηφισμάτων ,στα μετρα του κάθε  πρακτορα -προδότη. πολιτικού.
 ΔΕς ΤΗ ΛΥΣΗ . ΕΔΩ  ............(και κοινοποιησε)  η κοινοποίηση  δεν ειναι σιωπή   .
ΕΝΩ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΛΗΜΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕς . ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΥ ΔΗΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΚΑΘΩς ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ,ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΤΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΔΕΙΤΕΤΟ .Το ωραιοτερο όλων ,ειναι οτι η δικαιοσυνη εχει ηδη διατυπωσει κατηγοριες για ποινικό εναντίον των προδοτών και γενοκτόνων (συμπεριλαμβανομενων και κατά όσων ευθυνονται για εκεινα πυ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΑΔΗΛΩΤΕς ΔΗΑΔΗΛΩΝΟΥΝ) ) και οτι εκεινες , στις 24\11\2011 ανακοινωθηκαν στη βουλη προκειμενου αυτες , εκτοτε να αποσιωπηθούν . Ωστε δια της σιωπης του λαου(ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΉ), οι κατηγορίες αυτές , να ακυρωθουν και να παψουν να υφιστανται. Αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον , ειναι να διαχωρισουμε εγκαιρως τις θεσειςμας καταθετοντας σχετικο δικόγραφο .απο τις θέσεις  όσων  σιωπούν .
Διαχωριζόμαστε απ το καρκίνωμα, με επισημο δικογραφο  το οποιο καταθέτουμε . (και που το συνταγμαμας  το οποιο βρισκεται εδω για να καλυψει νομικά και ουσιαστικά το λαό, έχει ηδη μεριμήσει  και μας εχει υποχρεώσει να  πραξουμε τα παρακάτω  και τον εν  λόγω διαχωρισμό   ...(ενω αν δεν αποκοπεί το καρκινωμα   και το σάπιο *έγκαιρα*     τοτε  το επομενο σίγγουρο  ειναι  θα μολυνθουν όλοι. ( και τα νέα παιδιά).
Καταθέστε  το συντομότερο, την ιερη δήλωλωση 120. 
.Προσοχή!!!!!!!!!! η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης τέτοιου έιδους εγγράφου(120), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον καταγγελωντα .. καθώς, αν το καταθέσει κατόπιν εορτής , ειναι σα να μην το κατέθεσε ποτέ και απο κάποια ημερομηνία και ύστερα, ειτε καταθέσει ειτε όχι , θα θεωρείται οτι σώπασε .Καθώς ο χρόνος τέλεσης των κακουργημάτων που καταγγέλονται μέσα στην ιερη δηλωση , ήδη έχει αρχίσει να απέχει και να αποκλίνει από την παρούσα χρονική περίοδο ...............___________Προλάβετε λοιπόν και ενεργοποιηστε με δικόγραφο το άρθρο 120 του συντάγματος δες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ  . ειτε   τουτη  ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ή κάποια άλλη ανάλογη.  Είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα, στο ΑΤ της περιοχής σας .Πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ. .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ένα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε

Δείτε εδώ μία η οποία ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

ΠΗΓΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ

Θα τους ψηφίσεις ή θα τους στείλεις φυλακή ?

Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να γνωρίζουμε τα παρακάτω, ότι δηλαδή:

Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5 έτη).
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες. 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω.
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής.
Ζούμε παραβίασή του Όρκου.
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας. 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση (περισσότερες πληροφορίες)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου