Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Κάντε όλοι την Ιερή Δήλωση για να σώσετε την Πατρίδα και τις οικογένειες σας! Μην περιμένετε σωτήρια από τους βουλευτές! Είναι ανδρείκελα, προδότες, υπάλληλοι των κατοχικών δυνάμεων!

16-12-2014 Μια ραδιοφωνική εκπομπή από τον Θανάση Παπαθανασίου που περιγράφεται ένας από τους τρόπους που μπορούμε να αντισταθούμε ενάντια στο καθεστώς στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Ιερή Δήλωση εφαρμογής του αρ.120 του Συντάγματος και καταγγελία του από 24/11/2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του όρκου από τους πολιτικούς. Στην εκπομπή συμμετέχει ο κ. Ιωάννης Γκόκας.

Πηγή 1 Πηγή 2
Ελληνικό Σύνταγμα
25-06-2016 ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των από 24/11/2011 διαπραχθέντων. www.scribd.com/document/321147581/

ΞΥΠΝΑ ! Με νόμο της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ κυβέρνησης πλέον, οι παράνομοι ΛΑΘΡΟμετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα χωρίς άδεια διαμονής. ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!"πρέπει να κάνετε όλοι την ιερή δήλωση !!
κατάλαβε το επιτέλους !!
δεν Θέλουμε και δεν ψάχνουμε κανένα κάθαρμα
επόμενο σωστή !!!
αυτά τα άψυχα τεραταααααααααααα και οι 300 είναι συμμορίες...


που έχουν κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!! κατά των Ελλήνων !!! υπογράψανε και συνεχίζουν να υπογράφουνε την καταδίκη μας και το ξεπούλημα μας !!! για πτώματα μας έχουν !!! κατάλαβε το !!!
συμπληρώστε την ιερή δήλωση όσο είναι νωρίς και άμεσα στα αστυνομικά τμήματα !!! προστατεψτε τον εαυτό σας προστατεψτε την περιουσία σας τους ανθρώπους που αγαπάτε τους γονείς σας τα παιδιά σας !!!
διότι τα κοπρόσκυλα λένε ότι δεν ισχύουν αυτά που λέμε, ισχυριζόμενοι το άρθρο 120 και Θέλουν άμεσα να κάνουν εκλογές πριν πάνε φυλακή !!! μονό με το άρθρο 120 και ως μας υποχρεώνει το σύνταγμα μας μπορούμε να κάνουμε καταγγελία αυτή ακριβώς που κάνουμε με την ιερή δήλωση !!!
άμεσα ενεργείστε με το άρθρο 120 και καταγγειλτε τους όλους. είναι προδοτεσσσς με βούλα, αφού για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στην βουλή ποινική ευθύνη κατά υπουργών μελών (αυτών των τεραααατων) της κυβέρνησης και Θέλουν ακριβώς αυτό να συμβεί να την νομιμοποιήσουν δια της σιωπηλής συγκατάθεσης σας!!! και να συνεχίσουν αυτό το επαίσχυντο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας: της γενοκτονίας των Ελλήνων !!!
επιτέλους ξυπνηστεεεεεεεεεε!!!
τι κάθεστε; ποίος περιμένετε να σας σώσει????????
μονό ο ίδιος σας ο εαυτός με την αναφορά-αναγγελία-καταγγελία σας με την ιερή δήλωση επικαλούμενοι το άρθρο 120!!!
Έλληνες, ο κάθε ένας λιθαράκι-λιθαράκι ως του αρμόζει άμεσα στα αστυνομικά τμήματα !!!!
η καταγγελία μας προς τον εισαγγελέα πρωτοδικών της περιοχής μας !!!
ήδη την δίκια μου την έκανε δέκτη η ελληνική δικαιοσύνη !!!!
ξυπνήστε γαμώ το φόβο σας !!!
και πηγαίνετε άμεσα να το κάνετε να σωθείτε και να σωθούμε όλοι μαζί !!! από αυτή τη φρίκη και την ανασφάλεια που δημιούργησαν στις ζωές μας οι υπάνθρωποι κλώνοι!!
τα τερατααααααααααααα !!!
καταθέστε την τώρα σε οποιοδήποτε αστυν.τμήμα-είναι δωρεάν-δεν πληρώνετε τίποτα-ιερά δήλωση---για το 120ο άρθρο και την ενεργοποίηση του. εκτυπώστε το από εδώ https://www.facebook.com/groups/986790621349334/ 
Stefanos Nikoletta Orologas"Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου