Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ιερή Δηλωση και Λαθρομεταναστευτικο (2)




120/4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


1. Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω
2. Συμπληρώστε και υπογράψτε τα
3. Ενημερώστε άλλους συνΕλληνες σχετικα μαζέψετε υπογραφές 
και καταθέστε τις στο πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα 
4. Κρατήστε πρωτοκολλημενα αντίγραφα
5. βγάλτε έγχρωμες φωτοτυπίες και καταθέστε τις σε δήμους και κοινότητες (πρωτοκολλημενα απο τις αντιστοιχες υπηρεσιες) δεη , εφορια κλπ
6. έπεται συνέχεια ...

Από τα πολλά λόγια και τις θεωρίες στην πράξη, ορίστε τι μπορείς να κάνεις για πχ στο θέμα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και HOT SPOT.

αν εισαι τόσο δυσκολόπιστος για την δύναμη που έχει το Σύνταγμα και το άρθρο 120 άκουσε αυτή τη ραδιοφωνική εκπομπή εδώ για να κατανοήσεις πως μπορείς να αποτρέψεις από την περιοχή σου την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εγκατάσταση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και HOT SPOT. 

και


  1. Ιερή Δήλωση και Λαθρομεταναστευτικο (1)
  2. Ιερή Δηλωση και Λαθρομεταναστευτικο (2)
  3. Ιερή Δήλωση και Λαθρομεταναστευτικο (3)
  4. Ιερή Δήλωση και Λαθρομεταναστευτικο (4)

1 σχόλιο:

  1. Δείτε και κοινοποιήστε
    διαβάστε τα σχόλια.
    Τούτο καταθέτουμε προς τον διευθυντή γυμνασίου, λυκείου, δημοτικού και παίρνουμε επικυρωμένο αντίγραφο... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ)
    Προς Διευθυντή. (...............................)
    Τούτη η Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του (λαθρο)μεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος (σχετικό 1) η οποία έχει από τις (...............) και με αρ. Πρωτ.(..............) κατατεθεί στην δικαιοσύνη και στο Δήμο (..............................) και έχει ήδη γίνει αποδεκτή από την Ελληνική δικαιοσύνη, αφορά άμεσα και όλους τους εκπαιδευτικούς.
    Παρακαλώ όπως την κοινοποιήσετε και ενημερώσετε όλους τους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους σας και ειδικότερα όσους έχετε υπόνοιες ότι τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος υποθάλπουν το λαθρομεταναστευτικό- λαθροπροσφυγικό ή προπαγανδίζουν υπέρ αυτού και που επικαλούμενοι τα φιλανθρωπικά των συναισθήματα συνεργούν σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
    Ενημερώστε τους ότι απειλούνται άμεσα από το Άρθρο 120 του Συντάγματος έτσι όπως περιγράφεται εντός τούτου του δικογράφου και όπως επίσης αυτό μπορεί να τους το επιβεβαιώσει η οποιαδήποτε εισαγγελία.
    Σημ. το σχετικό 1 είναι η σημείωσή μου η οποία έχει κατατεθεί ήδη στους κατά τόπους δήμους
    Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του (λαθρο)μεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος.
    http://ieridilosi.blogspot.gr/2016/09/3_22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή