Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!




"..τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα .. η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα..Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο."


"..Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος στις 27/10/2016, σε δημόσιο λόγο του αναφέρθηκε σε πρόσφατες αποφάσεις του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βάσει αυτών το «Μνημόνιο» δεν 
αποτελεί πράξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ούτε της Ευρωπαϊκής Κεντρικής
Τράπεζας. Η δε Ευρωομάδα (Eurogroupδεν περιλαμβάνεται στα θεσμικά όργανα της θεμελιώδους για την Ε.Ε. Συνθήκης της Λισσαβόνας, και δεν παράγει νόμιμα αποτελέσματα έναντι τρίτων. 
Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες..

.. μετά από μεθοδεύσεις δωσίλογων πολιτικών που ενέπλεξαν σκόπιμα την Ελλάδα στα «παράγωγα» ξένων τραπεζών και σε άλλα οικονομικά συστήματα καταλήστευσης..Έτσι, από το 2002 που εισήλθε στο Ευρώ η Ελλάδα έχασε περισσότερα δισεκατομμύρια από όσα είναι σήμερα το Χρέος της..



Το Δικαστήριο Ε. Ε. αποφάσισε ότι αυτό το «Μνημόνιο» ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ή και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Όσον αφορά δε την Ευρωομάδα (Eurogroup) αυτή ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, γιατί δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 13, περί «θεσμικών οργάνων», στη θεμελιώδη Συνθήκη της Λισσαβόνας, (Συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης). Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες.."

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου