Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών, κατά λαθρομεταναστευτικού και κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος.(1)

Εδώ (νέο 31/03/17) εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης και άμεσα μαζέψουμε υπογραφές κατά του λαθρομεταναστευτικού,κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος και της ανέγερσης Τζαμιών.
Υπογράφουμε με μπλε μελάνι, ανταλλάξτε τηλέφωνα με τους υπογράφοντες και μόλις συμπληρώσετε αρκετές υπογραφές μου στέλνετε μήνυμα ( για ό,τι πληροφορίες πείτε μου),
κοινοποιήστε

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ (ως σχετικό 2 ) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ (τις αρχικές τις κρατάτε πάντα εσείς ) 
Τούτο εδώ καταθέτουμε πρώτα στην αστυνομία, παίρνουμε επικυρωμένο αντίγραφο και το καταθέτουμε στον Δήμο παίρνοντας και από κει επικυρωμένο αντίγραφο .  


ΌΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 8ΣΕΛΙΔΟ. 

πηγή



Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Άρθρου 120 - Προδοσία - ανακοίνωση (2)


Όσοι/ες καταθέσατε την ιερή δήλωση, θα πρέπει να κάνετε και σωστή χρήση αυτής και , να συμβουλεύεστε μόνον διαχειριστές ή παλιά μέλη τούτης της σελίδας. Διότι υπάρχουν απατεώνες προδοτοπράκτορες που προσπαθούν στο όνομα της ιερής δηλώσεως και του Συντάγματος, δολίως να σας εκμεταλευτούν μέσω σωματείων και κινημάτων,ένα εκ των οποίων δρα αντισυνταγματικά με όνομα (ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Υ.Σ) το οποίο εδρεύει στην Καρδίτσα και που στο βωμό του κέρδους πουλώντας σας ελπίδα θα σας οδηγήσουν σε λάθος κατευθύνσεις και ενέργειες Να ξέρετε επίσης ότι τα Ιδρυτικά μέλη των προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συλλογή υπογραφών κατά του λαθρομεταναστευτικού. Και να γνωρίζετε όσοι\ες γίνετε μέλη σε αυτό το σωματείο ή σε οποιοδήποτε άλλο κίνημα, η ιερή που καταθέσατε αυτομάτως ακυρώνεται, δεν μπορείτε να κάνετε ποτέ πια χρήση αυτής,ούτε να ξανακαταθέσετε νέα ιερή δήλωση. Όλα τα ιδρυτικά μέλη (πατριωτικών ή μη ) σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες.Προσέξτε ! Για την σωστή εφαρμογή του Άρθρου 120 (και για την ιερή δήλωση) να μην ΕΜΠΙΣΤΕYΕΣΤΕ και να μην ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ κανένα σωματείο ή κίνημα καθώς όλα τα ιδρυτικά μέλη σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες. Αλλά να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ MONON διαχειριστές τούτης της σελίδας οι οποίοι επί 6 χρόνια τώρα, εφαρμόζουν το 120 στην πράξη και έχουν ήδη αποτελέσματα ! (ΚΟΙΝΟΠΟΙHΣΤΕ).

https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

Άρθρου 120 - Προδοσία - ανακοίνωση (1)

Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση

  1. Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)
  2. Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (2) - ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΤ
  3. Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (3) - ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 120 Λιμενικό


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

30-3-2017 Φώτορεπορταζ σχετικά με την Προδοσία και την Συγκάλυψη αυτής

30-3-2017 Φώτορεπορταζ σχετικά με την Εσχάτη Προδοσία και την Συγκάλυψη αυτής όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook) ορίστε ποιοι τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε. Βγάζουμε την βρώμα και τα άπλυτα τους στην φόρα!


Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Μέρος Α - Β' Το «έφαγε» το CD η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Σε συνέχεια των ως ενδεικτικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ΔΙΚΑΣΤΩΝ κατα του Ελληνικού Λαού


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (βιντεο και φωτορεπορταζ)
Δικαστές Και Εισαγγελείς Τα Αρπάζουν Με Τον Ένα ή Τον Άλλο Τρόπο.
Πάρε ένα σάπιο φρούτο και βάλτο διπλά σε ένα υγιές. Τι θα γίνει μετά ?
Αναρωτιέμαι, υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει ή θέλει ιδιαίτερη πρόσκληση ? ;

Στο πειθαρχικό μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου Ελένη Ράικου και Ηλιάνα Ζαμανίκα

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» ροκάνισε CD με αποδεικτικά στοιχεία …σήμερα παριστάνει και την «αδιάφθορη». ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από ΠΑΝΑΜΑ


Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Μέρος Α - Β' Το «έφαγε» το CD η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συνταγματικό Δικαίωμα και Υποχρέωση Αντίστασης Άρθρο 120 (3 αρχεία συνολικά)



Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε

Για όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. Στην ουσία, η Ελλάδα είναι οιονεί εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα.
Ειδικότερα, σε ερώτηση
δύο ξένων ευρωβουλευτών προς τον κ. Γιουνκέρ, για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, πρόεδρος της ΕΕ απάντησε ως εξής:
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα».
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτικών αυτή τη στιγμή είναι έωλη και η μεταξύ τους θεατρική αντιπαράθεση είναι μόνο για αποκοίμιση του λαού προκειμένου να διατηρούν τις καρέκλες τους.

Κατάθεση - Ενημέρωση ΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ σε ΑΤ (μια ιστορία)

Eχθες 27 / 3 /2017 Εγώ και δυο ακόμα συμπολίτισσες μας στο ΠΑ ασφάλειας Χαλανδριου καταθέσαμε την Ιερή Δήλωση. Αυτό που αποκόμισα από τον Ιούλιο του 2016 που είχα καταθέσει στο ΑΣ Ακροπόλεως την αμέσως προηγούμενη ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ 22 σελίδων έως και εχθές που κατέθεσα την καινούρια 21 σελίδων ...ήταν ότι έχουν αρχίσει πλέον και τη λαμβάνουν με περισσότερο φόβο και ταραχή. Ειδικά όταν πάμε περισσότεροι και την ίδια μέρα να καταθέσουμε.

Η προσπάθεια τους να μας αποτρέψουν να την καταθέσουμε στα ΑΤ δεν βρίσκει πλέον απήχηση. Προσπάθησαν βεβαίως να μας πουν ότι πρέπει να τη καταθέσουμε στην Εισαγγελία λέγοντας μας ότι ο Εισαγγελέας είναι αρμόδιος να μας απαντήσει σε αυτό.  Έπειτα μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν το αντίγραφο την ίδια μέρα αλλά μετά από 10 ημέρες που θα τους απαντήσει ο Εισαγγελέας. Τους είπα λοιπόν ότι αυτό θα ήθελα να μου το δώσουν γραπτώς και οτι εμείς δεν ζητάμε κάποια απάντηση από τον εισαγγελέα αλλά να κάνει τη δουλειά του ως έχει υποχρέωση να κάνει.

Εκεί άρχισαν να ταράζονται... κοιτάζονταν μεταξύ τους λέγοντας μου ότι δεν γίνεται αυτό και ότι ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους και ότι αυτό το είπαν γιατί δεν την έχουν διαβάσει και δεν ξέρουν τι γραφει μέσα. Τους ρώτησα λοιπόν αν τους έχουν ενημερώσει υπηρεσιακός και αν έχουν λάβει γνώση  από άλλα ΑΤ (Αστυνομικά Τμήματα, έχουν κατατεθεί χιλιάδες ΙΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 σε ολη την Ελλαδα σε αστυνομικα τμηματα, εισαγγελεις, εφοριες, ασφαλιστικα ταμεια, τραπεζες, ΔΕΗ και αλλου) τα οποία ήταν υποχρεωμένα να τους ενημερώσουν όπως έχουν και αυτοί υποχρέωση να κάνουν. Η απαντηση ήταν..... ΜΟΥΓΚΑ. Θα περιμένω λέω να τη διαβάσετε και να μου δώσετε σήμερα αυτό το αντίγραφο που υποχρεούται από το αρθρο 25 διαφορετικά και εγώ θα ενεργήσω  καταθέτοντας μήνυση εναντίον σας .Αυτό που καταθέτουμε εμείς σήμερα έπρεπε να το είχατε κάνει πριν από μας .

Δηλαδή μου λέει εσείς είσαστε πιο Πατριώτες από εμάς;;; Δεν του απάντησα γιατί έδωσε εντολή στον υπάλληλο να κάνει τη διαδικασία... ΚΑΚΩΣ όμως το μετάνιωσα έπειτα αλλά θα ξανά συναντηθούμε και τότε θα του πω πολλά....
Έπειτα άρχισαν τα γλυψιματα απο τον ανακριτικό υπάλληλο και κάποιον άλλο που ήταν μέσα.... ότι να εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα τη δουλειά μας και αν θελετε ζητήστε μας ότι άλλο θέλετε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετησουμε κλπ.
Σε ερώτηση που του έκανα γιατί ενώ σας δώσαμε δυο έγγραφα ίδια εσείς βγάλατε φωτοτυπία μου απάντησε ότι μπορεί να μην είναι ίδια....Με περνάς για χαζό του λεω....  εσείς προσέξτε να μην αλλάξετε τίποτα και έχουμε άλλα. Μέτα πάλι γλυψιματα

Πάντως από οτι κατάλαβα είναι πλήρως ενήμεροι όλοι πλέον εκτός από τους ηλίθιους συμπολίτες μας Και είναι τρομοκρατημενοι..

Ξέρουν ότι είναι προδότες του όρκου που έδωσαν και ότι συνεργούν υπέρ κατοχικών δυνάμεων εκτελώντας τας διαταγάς των...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους Ελληνες πολίτες καθώς και στο Δικαστικό Σώμα.... όπως και προς τους Βουλευτές της σημερινής Βουλής των Ελλήνων.. που κατηγορουνται βάσιμα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας.......Ότι στις 27/3/2017 τρεις ακόμα συμπολίτες μας που εγώ γνωρίζω κατέθεσαν την Ιερή Δήλωση του άρθρου 120 του Συντάγματος......πράττοντας έτσι τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα και την υποχρέωση που τους επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νομού που υπακούν σε αυτό και μόνο κατά της Εσχάτης Προδοσίας που έχει ανακοινωθεί από 24//11 /2011 από τον τότε Αντιπρόεδρο της Βουλής Βαιτση Αποστολατο κατά 173 Βουλευτών καθώς επίσης και για την παράλειψη της Δίωξης τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη... για το κακούργημα της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος...η οποία συνιστά την κατοχή της χωράς από ξένες εχθρικές δυνάμεις.....Θα σας ενημερώνω συνεχώς για τις καταθέσεις που συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα και κυρίως για την Αττική.... μήπως και ταρακουνήσω λίγο τον εγκέφαλο σας και ξυπνήσετε από το λήθαργο που σας διακατέχει και.... τηρήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε αυτά που το Σύνταγμα σας υποχρεώνει. Για τι το σύνταγμα δεν είναι επιλογή αλλά ... ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....Οι καταθέσεις αυτές έγιναν στο αστυνομικό τμήμα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και υπογράφηκαν από τον Διοικητή Ασφάλειας όπως ΕΧΕΙ υποχρέωση να κάνει άλλωστε σε όλους τους πολίτες που καταθέτουν ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ.....ΑΤΕΛΩΣ.

Θωμάς Μυλωνάς, πηγή

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΌ κατα ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ (1) (ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ)


ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ή ακόμη και αλληλέγγυους και εκπαιδευτικούς ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Π[ΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ. η προπαγανδίζουν και διαδηλώνουν υπερ του λαθρομεταναστευτικου ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΙΚΤΟ.
(προκαλώ ΔΗΜΟΣΙΑ τον όποιον νομικό)
...........Εδώ, το βάσει συντάγματος απειλητικό (έγγραφο-καταγγελία) κατά της ζωής των δημάρχων και των όποιων άλλων συνεργούν και εγκρίνουν εγκατάσταση λαθρομεταναστων-λαθροπροσφυγων στις κατά τόπους περιοχές μας έχει ήδη γίνει δεκτό από την ελληνική δικαιοσύνη και με αυτό έχουμε αποτρέψει ήδη σε 4 δήμους υπουργικές αποφάσεις εγκατάστασης λαθρό. η εν μέσο κατοχής υπόθαλψη του λαθροπροσφυγικου, συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος και σε εσχάτη προδοσία( και αυτά ο κάθε πολίτης με εκλογικά δικαιώματα υποχρεούται από το νόμο να τα γνωρίζει.και δεν υφίσταται άγνοια νόμου) ανοίξτε τη σημείωση και δείτε και το βασει Συνταγματος μονοσέλιδο απειλητικό που μεσω αστυνομιας και εισαγγελίας καταθέτουμε κατά της ζωής των εκπαιδευτικών που οι οποιοι ανάλογα με του; δημαρχους συνεργουν και εκείνοι σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος για ό,τι πληροφορίες πείτε μου




5 Αλήθειες για το ΛαθροΜετανάστευση = ΛαθροΠροσφυγικό = ΛαθροΕποικισμός

κοινοποιήστε




Ξυπνήστε αλλάζουν το Σύνταγμα ... (2) (κοινοποιήστε)


Ξυπνήστε αλλάζουν το Σύνταγμα ... (2) (κοινοποιήστε)

-ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ 

"ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ .. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ" (πηγή

"... δε έμεινε  διάταξη από τις 120 του Συντάγματος που δε έχει παραβιαστεί από τις μνημονιακες κυβερνήσεις έως σήμερα ..." Νικόπουλος, 11-2-2017,  Ακούστε το 1:31:00 και μετά 
".. σήμερα έχουμε γερμανική κατοχή .. πολυεθνική κατοχή .." Νικόπουλος, 25-2-2017, (ακούστε το εδώ)

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

25-3-2017 Υπάρχει διαφορά από ΠΡΟΔΟΤΗ σε ΠΡΟΔΟΤΗ ? Τσίπρας vs Παπανδρέου Βρείτε τις διαφορές.

Τσίπρας vs Παπανδρέου vs Καμμένου Βρείτε τις διαφορές.

 
Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ακριβώς ότι έλεγε ο Παπανδρέου. Εκφράζει όμως το "καινούριο".  Αλέξης: Πονοκέφαλος οι μεγαλομέτοχοι του ΣΥΡΙΖΑ

Θα τους ψηφίσεις να παίρνουν από 10.000+ ο καθένας το μήνα
ή 
θα τους στείλεις φυλακή ?


Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐ 2012
ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ:
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
• ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
• ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.
• ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ&ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
• ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ GAY&LES
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
• ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

25-3-2017 Βουλευτικες Απολαβες

Όταν ΕΣΥ δεν έχεις δουλειά, ούτε υγεία, ούτε παιδεία, καλά μην σου πω πόση σύνταξη θα πάρεις .. ποσά παίρνουν τα λουλούδια της βουλής ?



2011 Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, και την εξαφάνισαν, πως λέμε από το αρχείο της ΕΡΤ. Δες τε το σαν κουίζ… τι διαφορές έχει με σήμερα?

25-3-2017 - ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

Προσχεδιασμενη η καταστροφη της Ελληνικης Παιδειας.



ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Ελλήνων ΕΠΟΣ: Ο Μεταξάς είπε το «Όχι» το… 1821!
Οι (νεο)Έλληνες (δεν) παίζουν την Ιστορία στα δάχτυλα. Αυτό είναι γνωστό.
Και υπόψιν όλοι εκ των ερωτηθέντων ψηφίζουν.



Αυτά τα άτομα σε αποκαλούν ρατσιστή φασίστα όταν υψώνεις Ελληνική σημαία.
Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Γιατί γίνεται παρέλαση; Τι απάντησαν.
Αυτοί περιμένουν να σωθούμε. Χτύπησαν την γλώσσα μας και την ιστορία μας. Άμα τους ρωτήσεις για το survivor θα σου πούνε τα πάντα.
Είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι περισσότεροι νέοι μόνο ασχολούνται με την μόδα και τα πρωινάδικα; Έλεος.
Ξεφτίλα;


25-3-2017 - ΛαθροΜετανάστευση - ΛαθροΕισβολή - ΛαθροΕποικισμός (φωτορεπορταζ + Bιντεο ντοκουμεντο)

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Είμαστε Υπό Κατοχή ! Ελληνικέ Λαέ Τι Δεν Καταλαβαίνεις ; (9+ νέα - ντοκουμέντα)

-ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

-Για να μη ξεχνιόμαστε… Αν ήθελαν οι κυβερνήσεις θα έκαναν πολλά, αναρωτιόμαστε ακόμη γιατί δεν το κάνουν?
Ο σκοπός τους είναι η εξαθλίωση μας, ο εξαθλιωμένος εύκολα χειραγωγείται…
Αθανασίου Χ.



-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ….
-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
-ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ
-ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
-ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΕΠΟΝΙΔΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ
-ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
-ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠOΡΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
-Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΕΙΣ.
-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΜΜΕ,ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ
-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥ,ΑΓΩΝΙΣΟΥ,ΠΟΛΕΜΑ
-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ
-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

τα παραπανω άρθρα αν και απο διαφορετικες πηγες διαβάστε τα με ανοικτό νου σαν κομματια ενός παζλ .. που συνδέεται τελικά.

Άρθρου 120 - Προδοσία - ανακοινωση (1)


Όλα τα ιδρυτικά μέλη (πατριωτικών ή μη ) σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες. Προσέξτε !
Για την σωστή εφαρμογή του Άρθρου 120 (και για την ιερή δήλωση) να μην ΕΜΠΙΣΤΕYΕΣΤΕ και να μην ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ κανένα σωματείο ή κίνημα καθώς όλα τα ιδρυτικά μέλη σωματείων, κινημάτων,κομμάτων και ΜΚΟ που δρουν τούτη την κατοχική περίοδο στην Ελλάδα είναι πράκτορες, προδότες, λαοπλάνοι και απατεώνες. Αλλά να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ MONON διαχειριστές τούτης της σελίδας οι οποίοι επί 6 χρόνια τώρα, εφαρμόζουν το 120 στην πράξη και έχουν ήδη αποτελέσματα ! 
(ΚΟΙΝΟΠΟΙHΣΤΕ).
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

11-3-2017 Costas Wills - Κώστας Ουίλς (Νέα από την κατεχόμενη Ελλάδα, Ελεύθερη Ραδιοφωνική εκπομπή)

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ


Βρήκα την παραπανω (πηγή φώτο facebook:) οπότε ορίστε ποια είναι η λύση ..
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝΔιαβάστε πως ..

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (βιντεο - ηχητικά - άρθρα - φώτο - αποδείξεις)



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

"ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ..
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ" (πηγή)

"... δε έμεινε  διάταξη από τις 120 του Συντάγματος που δε έχει παραβιαστεί από τις μνημονιακες κυβερνήσεις έως σήμερα ..." Νικόπουλος, 11-2-2017,  Ακούστε το 1:31:00 και μετά
".. σήμερα έχουμε γερμανική κατοχή .. πολυεθνική κατοχή .." Νικόπουλος, 25-2-2017, (ακούστε το εδώ)

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (3) - ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 120 Λιμενικό

Δείτε την νέα (5-3-17) ιερή Δήλωση φωτιά, την οποία καταθέτουμε μέσω Λιμενικών Σταθμών. Θέτει τους λιμενικούς προ των ευθυνών των απέναντι στο σύνταγμα.και τούς πολίτες που κατέθεσαν το εν λόγω έγγραφο. και είναι κατάλληλη για όλους όσους ζουν σε παραθαλάσσιες περιοχές και ιδιαίτερα για τους αλιείς για τούς ιδιοκτήτες καταστημάτων κοντά σε παραλίες
διαβάστε τις δυο πρώτες σελίδες..
Καταθέτουμε και παίρνουμε από την υπηρεσία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο. Δεν πληρώνουμε παράβολο.
Το αντίγραφο, είναι επίσημη δικαστική εντολή στα χέρια μας η οποία απορρέει απευθείας από το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Για ότι πληροφορία, μιλήστε με τους διαχειριστές στης ομάδας facebook.
κοινοποιήστε παντού 


5-3-2017-ΙΕΡΗ_ΔΗΛΩΣΗ-μέσω-Λιμεναρχείων.pdf



".. δε έμεινε  διάταξη από τις 120 του Συντάγματος που δε έχει παραβιαστεί από τις μνημονιακες κυβερνήσεις έως σήμερα .." Νικόπουλος, 11-2-2017,  Ακούστε το 1:31:00 και μετά 
".. σήμερα έχουμε γερμανική κατοχή .. πολυεθνική κατοχή .." Νικόπουλος, 25-2-2017, (ακούστε το εδώ)


Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα.
H έσχατη προδοσία τιμωρείται με την επαναφορά της έννομης τάξης με τις χειρότερες των ποινών, αλλά ταυτόχρονα τιμωρείται και κατά την διάρκεια της κατοχής ή της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και βάσει του Άρθρου 120 παρ.4 του Συντάγματος με αυτοδικία από τον κάθε πολίτη ή από ομάδα πολιτών με την ποινή της εκτέλεσης.


    Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.